Erő és tartósság minden körülmények között


Fedezze fel a Wetterbest ipari megoldásainak kínálatát, beleértve a kiváló minőségű bevont fémlemezeket és fémtartozékokat. Akár ipari tetőfedéshez, mezőgazdasági épületekhez vagy felújítási projektekhez van szüksége anyagokra, termékeinket úgy terveztük, hogy optimális szilárdságot, tartósságot és védelmet biztosítsanak.A Wetterbest bevonatos fémlemezeit a cinkbevonatú acélnak és a kétoldali többrétegű védelemnek köszönhetően a mechanikai ütésekkel és a korrózióval, valamint az időjárás viszontagságaival szembeni fokozott ellenállás jellemzi.A Wetterbest megoldásai a költséghatékony bevonatos fémlemezek széles választékát foglalják magukban a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz.

Ipari

Keretes lemezpanelek


A Wetterbest megoldásai költséghatékony bevonatos fémlemezpanelek széles választékát tartalmazzák a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz. A bevonatos lemezpanelek tetőfedésre, külső és belső burkolatokra, polgári és ipari építkezésekhez használhatók, és megbízható megoldást jelentenek különböző célú helyiségek építéséhez és felújításához.


A Wetterbest bevonatos lemezpanelek tűzihorganyzott acélból készülnek, és alacsony fajlagos tömeggel, hosszú élettartammal és nagy teherbírással rendelkeznek.


A Wetterbest portfólió 8 különböző méretű hullámlemezt tartalmaz különböző kivitelben és színben, 8 és 60 mm közötti gyűrődési magassággal és akár 50 év garanciával. Az ár a tetőhöz vagy egyéb elvégzett munkákhoz választott műszaki jellemzők szerint változik.