Szilárdság és tartósság


A Wetterbest lemezpaneljei tűzihorganyzott acélból készülnek, alacsony fajsúlyúak, hosszú élettartamúak és nagy teherbírásúak.


Alacsony, akár 5 kg/négyzetméteres súlyának köszönhetően ideális megoldás a könnyűszerkezetekre épített terek burkolására. A szállítási költségek is sokkal alacsonyabbak.


A varratok révén a lapok egymáshoz való illesztése nagyon egyszerű és hatékony. Ráadásul ennek a speciális rendszernek köszönhetően a víz nem tud átszivárogni az illesztéseken.


A bevonatos lemez az acél cinkbevonatának és a kétoldali többrétegű védelemnek köszönhetően rendkívül ellenálló a mechanikai ütésekkel, a korrózióval és az időjárás viszontagságaival szemben. Ez nagyon jó befektetést jelent, mivel hosszú ideig nem kell cserélni.


A sík felületeknek köszönhetően könnyen karbantartható, nem gyűjti a havat.


A vágott lemezpanelek tetőfedésre, külső és belső burkolatokra egyaránt használhatók, és megbízható megoldást jelentenek különböző célú helyiségek építéséhez és felújításához: raktárak, bevásárlóközpontok, termelési létesítmények, mezőgazdasági üzemek, silók, istállók, sportközpontok, tornatermek.


A Wetterbest hullámlemezek biológiailag semlegesek, nem bocsátanak ki radioaktív anyagokat, és nem szennyezik a környezetet.


Hullámlemez

A Wetterbest portfólió 8 féle hullámlemezméretet tartalmaz különböző kivitelben és színben, 8 és 60 mm közötti gyűrődési magassággal és akár 50 év garanciával. Az ár a tetőhöz vagy egyéb elvégzett munkákhoz választott műszaki jellemzők szerint változik.