Belső és külső tervezési állásfoglalások

Külső burkolatok esetén a Wetterbest perforált fém nyílászáró ideális választás az ereszkonzol lezárására és díszítésére. A klasszikus fa tartós alternatívájaként tervezett rendszer nemcsak nagyszerű esztétikai megjelenést biztosít, hanem a tető megfelelő szellőzését is a páralecsapódás megelőzése érdekében. Egyszerűen felszerelhető, és többféle színben kapható, hogy harmonikusan illeszkedjen az épület architektúrájába.


A belsőépítészetben a Wetterbest fémburkolat építészeti igényességet kölcsönöz. Ezek a kiváló minőségű acélból készült vékony lemezek szilárd védőrétegekkel modern vizuális hatást és hosszú távú tartósságot eredményeznek. A Wetterbest burkolati profilok a színek és a kivitelek széles választékában kaphatók, mint például fényes, matt, Neomat30 vagy Suprem50. Mind a burkolat, mind a perforált fémgerenda könnyen felszerelhető és karbantartható.


Akár kültéri, akár beltéri burkolatokhoz kívánja használni őket, fém megoldásaink a kifinomult esztétikát a tartóssággal és a könnyű használhatósággal ötvözik, így bármilyen belső teret stílusos és kifinomult térré alakítanak.

Burkolat megoldások

Profil lemezelés

Az acél, a cinkbevonat és a festék kémiai összetétele hosszú távú védelmet és tartósságot biztosít, még szélsőséges időjárási körülmények között is. A burkolati profilok nagyfokú tűzállósággal és tűzterjedéssel szemben. Ráadásul hosszú távú elégedettséget nyújtanak, mivel nem mérgezőek, és nem áll fenn a penész, a gombák és a kártevők kialakulásának veszélye. Könnyen karbantarthatók, mivel nem tartják meg a nedvességet, port vagy más szennyeződéseket a felületükön, így nem igényelnek speciális éves kezelést.