A Wetterbest fémlemezek az európai piac vezető horganyzott, bevonatos és előre festett acélgyártóinak nyersanyagaiból készülnek. 7-10-szer könnyebb, mint a kerámia- vagy betonlapok, könnyen telepíthető, a cink- és festékrétegnek köszönhetően rendkívül korrózióálló, valamint ellenáll az időjárás viszontagságainak és az UV-sugárzásnak.


A gyártási technológiának és az anyagnak köszönhetően, amelyből készült, a Wetterbest fémlapok mechanikai igénybevétel esetén is kiválóan teljesítenek. Könnyen karbantartható, sima felülete nem tartja meg a nedvességet, port vagy más szennyeződéseket, amelyeket az eső könnyen lemos.


Így más csempékkel ellentétben a Wetterbest fém csereplemezek nem engedik meg a moha és a penész kialakulását. Végül, de nem utolsósorban, ferde tetőkhöz tervezték, mind új építkezésekhez, mind felújításokhoz.


A Wetterbest fém tetőcserép elegáns dizájnnal rendelkezik, és széles színválasztékban kapható: több mint 30 fényes és matt árnyalatban. A Cardinal, Colosseum, Gladiator fémcserép modellek átlagon felüli hullámmagassággal rendelkeznek, ami esztétikai és mechanikai szilárdsági előnyt egyaránt biztosít.

Fém tetőlemez

Cserepeslemezek

A Wetterbest fém tetőcserepeket, amelyeket számos környezetben tetőlemezként, tetőcserépként vagy tetőburkolatként is ismernek, a környezeti tényezőkkel szembeni mechanikai ellenállás, az alacsony fajsúly, a beszivárgás elleni biztonság, a több mint 400 szín és felületkezelés széles választéka és az átlagosan 50 éves élettartam jellemzi.


A tetőfedések vezető gyártójaként kiválóságot ígérünk, és fémcserép-kivitelek széles választékát kínáljuk megfizethető áron. Az árak természetesen termékenként, a specifikációktól függően változnak.