Félkör alakú kerítésléc

Fém kerítéslécek

A Wetterbest félkör alakú kerítéslécek horganyzott acélból készülnek, elektrosztatikusan előfestve, különböző méretekben és színekben kaphatók, és vízszintesen vagy függőlegesen szerelhetők. A léceket cinkréteggel vonják be, amely megvédi az acélt a korróziótól, és hosszú időn keresztül megóvja a festékréteget.


Félkör alakú kerítésléc

Részletes leírás

A félkör alakú kerítésléc kiemeli az ingatlan szépségét és vonzerejét, és így nem csak védelmi szerepet tölthet be. Egy épületet jobban feldob egy jól megépített, igény szerint modern vagy konzervatív megjelenésű fémkerítés, amely ráadásul erős és biztonságban tartja az ingatlant, mindezt minimális karbantartás mellett. A Wetterbest fémkerítés lécek gyártója, így minden megrendelés személyre szabható. A kerítéslécek hossza 250 mm-től 3000 mm-ig terjedhet, az ár pedig a műszaki jellemzőktől függően változik. Kínálatunkban gyártói áron találhatók meg. Egy folyóméter kerítésre 7 és 9 léc fér, a köztük lévő távolságtól függően. A félköríves kerítéslécek cinkréteggel vannak bevonva, amely védi az acélt a korrózió ellen, és hosszú ideig megóvja a festékréteget. A lécek időjárás- és UV-állóak. A mechanikai deformációval szembeni fokozott ellenállóképesség érdekében pofás élekkel rendelkeznek.


A fém kerítésszerkezethez való rögzítéshez 4,8 x19 mm-es fúróteljesítményű rögzítőcsavarok a tartó vastagságától függően, vagy facsavarok a fa tartóhoz való rögzítéshez.


A rögzítőcsavarok a fa tartóhoz való rögzítéshez. A kiváló minőségű alapanyag a fém kerítésoszlopoknak nagyfokú ellenállást biztosít a környezeti tényezőkkel szemben, valamint nagy mechanikai szilárdságot. Kerítésmegoldásainkkal minden egyszerű. A Wetterbest kerítés telepítése szakember, fejlett műszaki ismeretek és speciális szerszámok nélkül is elvégezhető. A Wetterbest kerítés hosszabb élettartamú lesz, mint a fa, amely idővel kiszárad, romlik és korhad. A Wetterbest fémlécekből készült kerítések élettartama átlagosan több évtized.

Műszaki adatok Félkör alakú kerítésléc

Megoldások

Jellemzők

Bevonatok:
Fa utánzat, Mat, Fényes, Fényes dupla elofestett
Műszaki követelmények:
PN-EN 10346
Nyersanyagok:
Előfestett melegen horganyzott acéllemez

Fa utánzat

PE35

Mat

PE35M

Fényes

PE25

Fényes dupla elofestett

PE35/35

Vastagság és súly

0,4 mm
0,6 mm
Félkör alakú kerítésléc