Újságcikkek - Wetterbest

Újságcikkek

A Depaco-Wetterbest, az első fém burkolat lemezgyártó, amely Romániában engedélyezett képző tanfolyamokat szervez
Július 18

A Depaco cég megszerezte a szükséges akkreditációkat az Országos Tanűgyminisztériumtól a Nemzeti Képesítési Hatóság és a Megyei Kifizetési és Szociális Ellenőrzési Hivatal révén.

 

A Wetterbest Iskola lehetővé teszi néhány, jelentős mennyiségű elméleti és gyakorlati, fém tetőburkolattal kapcsolatos, ismeretekkel rendelkező technikus számára az építőiparban való elhelyezkedést, azoknak, akik felelősséget tudnak vállalni és tudatában vannak munkájuk fontosságának. A kezdeményezés tükrözi azt a vágyunkat, hogy a munkák minőségét javítsuk az építési vagy felújítási projektekbe befektető végső fogyasztók közvetlen hasznára. Egy építési munkában, az elvégzett munka minősége legalább olyan fontos, mint a felhasznált anyagoké. Tapasztalataink szerint a legtöbb probléma az összeszerelés során merül fel, és ez a jelenség az építőiparban általános. „A szakemberek számára strukturált képzési keret létrehozása bizonyítja a vállalat felelősségét ügyfelei felé „- Valeriu Irimescu, vezérigazgató

 

read more
A Depaco Kolozsváron nyitja meg a második regionális Wetterbest értékesítési központot
2018. június 12

A Depaco, a Teraplast csoport részeként működő helyi tetőrendszer-ipar egyik vezetővállalata folytatja üzleti konszolidációs politikáját, és regionális értékesítési központot nyit Cluj-Napoca (Kolozsváron). Az új központ létrehozása lehetővé teszi az erdélyi terület jobb kiszolgálását, bemutatóteremmel és a Wetterbest márkával kapcsolattartó ponttal , ahol a Kolozsváriak több információhoz juthatnak a tető építéséhez vagy felújításához szükséges termékekre vonatkozóan, és ahol lehetőségük lesz megrendeléseket elhelyezni. Az első Wetterbest Regionális Központ Timisoara (Temesváron) nyílt meg áprilisban, és része a vállalat stratégiájának, amely szerint a lehető legtöbb régióban kell kifejtenie tevékenységét.

read more
A Wetterbest fém kerítés lécezet modern és kiváló alternatíva a klasszikus kerítés lécezettel szemben.
2018. február 26

A Wetterbest csoport új termékkategóriával egészíti ki portfólióját, a fém burkoló lemezek szegmens mellett – fém kerítéssávok. Az új termékek modern és kiváló alternatívát jelentenek a klasszikus kerítés lécezettel szemben, és kereskedelmi, lakó-, valamint ipari telepek bekerítéséhez használhatók.

A Wetterbest fém kerítés lécek kettős festék védőrétegű, DX52 acélból készülnek, elektrosztatikus mezőben való galvanizáló eljárással és többrétegű  előfestéssel, amely a  környezeti tényezőkkel, valamint a mechanikai kezeléssel szemben fokozott ellenállástt biztosít. Továbbá a cinkréteg védi az acélt a korrózió ellen, a festék védőréteget hosszú ideig megtartja, és kellemes megjelenést biztosít a kerítés lécezet mindkét oldalán.

 

read more
Hogyan néz ki a generációs változás egy román családi vállalkozásban, amely verseng a multinacionális vállalatokkal
2017 Szeptember

A vállalkozói tevékenységet nem géntechnológiával továbbították, és a következő generációnak átadott családi vállalkozás nem mindig egy előzetesen felállított  terv szerint működik. Viszont id. Irimescu  és ifj. Irimescu teljesen ellentmondanak ennek az elméletnek.

 

„Azok a tanácsok, amiket apám adott nekem, arról szóltak hogy mindent meg kell tárgyalni, hogy figyelmet szenteljek a vállalat munkatársainak, és ne adjak el hazugságokat, így éjszaka békésen aludhatok „- vallja Valeriu Irimescu, a 27 éves fiatalember, aki átvette 2016 végétől a Depaco fém burkoló lemezgyártó vállalat vezetését (a Wetterbest márka), amely több mint 30 millió eurós forgalmat bonyolít le.

 

A fiatalember a Bukaresti Egyetem üzleti menedzsment szakán végzett, majd a Gazdasági Tanulmányok Akadémiáján folytatta a nemzetközi üzleti kockázatkezelés mesterképzését, de az édesapja által alapított csoportban már 21 éves korában dolgozott.

 

read more
A Depaco tervek a Teraplast általi átvétel után: Ezt követi a konszolidáció és a legfontosabb piacokra irányuló export. Románia a második legnagyobb európai piac a fémtetők gyártásában
2017. június 22

A Teraplast általi, a Depaco cég többségi részvénycsomagjának megszerzése új horizontot teremt a romániai vállalkozó, Dragoş Irimescu által alapított vállalkozás számára, ezért egy új fejlesztési tervet kerül létrehozásra egy olyan új szakaszra, amelybe a fémtető gyártó lép be.

A wall-street.ro-nak adott interjúban Dragoş Irimescu, a Depaco alapítója, és Valeriu Irimescu,  a romániai vállalkozó fia, a vállalat jelenlegi ügyvezető igazgatója, a Depaco a Wetterbest márkával való,  helyi szintű terveiről beszéltek, milyen kihívásokkal küzd a két ember és hogyan látják a vállalat és a fém tetőburkolat piac fejlődését az elkövetkező években.

Valeriu Irimescu szerint a vállalat általi előrelátható terv szerint 2019 végéig a tetőszerkezetek gyártására szakosodott vállalat teljes forgalmának 10% -a már az exportot fogja képviselni.

 

read more
A Wetterbest a 2017. év első felében 65% -os növekedést mutat
2017. június 21

A Wetterbest csoport 2017 első 6 hónapjában figyelemre méltó eredményeket jelentett be: 70 millió lej árbevétel (+ 65% a hasonló időszakkal szemben 2016-ban), 7 millió lej konszolidált nyereség (2-szer nagyobb) és 2.000.000 négyzetméter (+40%) forgalmazott árumennyiség. A vállalat képviselői 2017-re  összesen 1 millió euró összegű beruházásokat terveznek, amelyeket kifejezetten a legmodernebb berendezések beszerzésére, a gyártósorok bővítésére és az infrastruktúra fejlesztésére szánnak. A cél az állandó,  a piaci átlag feletti, kétszámjegyű éves növekedési ütem megtartása.

A Wetterbest hét európai országba exportál: Bulgária, Szerbia, Magyarország, Szlovákia, Csehország, Belgium, Franciaország. 2017-ben a vállalat várhatóan mintegy egymillió négyzetméternyi terméket exportál, 1 millió euró értékben.

 

read more
Wetterbest® Faltz, hagyományosan falcolt panelek
2016. december 24

A Wetterbest® Faltz-ot síkhengerelt minigönygölegek előfalcolásos gyártásával állítják elő, speciális gépekkel. Ennek figyelemte méltő különlegesség, a panelek kettős falcolása, amely tőmítettséget biztosít és növeli a beszivárgással szembeni ellenállást. Továbbá az összeszerelés egyszerűvé és gyorsabbá válik az előfalcolt  panelek összekapcsolásával kis lejtőkön, 3,5 foktól kezdődően, és folytatjv a függőleges burkolással.

A Faltz bármilyen típusú építkezéshez és építészethez alkalmazkodik: új otthonok vagy régi házak, felújítások vagy restaurációk, valamint lakó-, kereskedelmi vagy ipari épületek, ezen felül hagyományos jelleget nyújt. Ezenkívül a Wetterbest® Faltz panelek felhasználhatók a homlokzati területek fedésére is.

 

read more
A Wetterbest® elindítja a Colosseumot, az ötödik fém burkoló profilt a portfóliójában
2016. december 5

Az új terméket a római kolosszeum architektúrája ihlette fém burkoló lemez különleges geometriája különbözteti meg, a tetőzet szempontjából esztétikai és funkcionális  előnyöket nyújtva.

A Wetterbest® Colosseum fémlemez, a funkcionalitás szempontjából, lehetővé teszi a felhalmozott víz gyors elvezetését a tetőről, megkönnyíti a hóréteg gyors felszabadulását, és fokozott ellenállást biztosít a mechanikai kezeléshez. Ezen felül, a kontúr szerint kiszabott alap lehetővé teszi a fém burkoló lemezek minimális átfedését, anélkül, hogy az összeszerelés során anyagveszteség keletkezne. Az eredmény kevesebb látható, egyenletes, gazdaságos és tartós kötéssel rendelkező tetőburkolat.

A formatervezési szinten az új profil a kerámia burkolat eleganciáját kölcsönzi, amelyhez hasonlít, és a tetőburkolatnak egy hagyományos jelleget nyújt a burkolólapokat jellemző egyszerűségével. A Colosseum új tetőépítési, valamint tetőfelújítási projektekez is felhasználható, amely megfelelő, legalább 12° -os lejtéssel rendelkezik.

 

read more
Wetterbest elindította a "Wetterbest a Közösség számára" megnevezésű Egyesületet
November 3, 2016

A Wetterbest csoport elindította a „Wetterbest a Közösség számára” Egyesületet, amelynek célja, hogy segítse a hátrányos helyzetű fiatalok fejlődését és az oktatáshoz való hozzáférést. Az egyesület tevékenysége elsősorban a Băicoi és a szomszédos területek közösségét célozza meg, de a jövőben nemzeti szinten is foglalkoznak új projektekkel.

 

„Úgy érzem, minden embernek implicit kötelessége, hogy hozzájáruljon annak a közösségnek fejlődéséhez, amelyben él.” Az egyesület azt a módszert nyújtja, amellyel hozzájárulásunkat biztosítjuk közösségünknek, ahol nap mint nap dolgozunk, a Wetterbest Iskola projek mellett, ahol ingyenes oktatási tanfolyamokat szervezünk. A „Wetterbest a Közösség számára” egyesületnek köszönhetően Băicoi-ban a lehető legtöbb gyermeknek és fiatalnak szeretnénk felajánlani a személyes és szakmai képzés lehetőségét és fejlesztését annak érdekében, hogy a változás vektorává válhassunk „- mondta Dragoş Irimescu, a Wetterbest vezérigazgatója.

 

read more
A Wetterbest Iskola - szakszerű válasz a szakszerűtlenségből eredő problémákra
2016. június 21

A Wetterbest Tetőszerelő Iskola abból a célból volt létrehozva, hogy teljesítse az ugyanazon nevű vállalat kívánságát, az építőipar  aktív résztvevőit a tetőszerkezet építésben és tetőburkolásban való képzésre.

Habár az  utolsó évtized, amelyben az oklevelek és képesítések megszerzése fontosságát nagymértékben elhomályosították olyan jelenségek, mint például az „oklevélgyárak” és az interneten önjelölt szakértők tömkelege, léteznek olyan helyek, ahol az iskolázottság hiánya, vagyis a képesítés azonnal láthatóvá válik. Látjuk, sokan közülünk, az otthoni görbe falakon, a látszólag lehetetlen járatokon, vagy a tetőn, amely évtizedekig garantált, de már majdnem összeszerelés után azonnal javításra szorul.

A kézművességre és a szakmai készségekre, sőt legalább a céh szintjére összpontosító oktatási programok hiányában, az építési területeken a szakképzetlen munkaerő nagymértékű felhasználásával együtt, az eredmény természetes: a nem megfelelő munka, a rossz alapanyag, a szétszórt pénz és a fogyasztó meggyőződése, hogy „Romániában ez így van”.

 

read more
A Wetterbest értékesítésének több mint 30% -os előhaladása az év első négy hónapjában
2016. június 1

2016 januárja és áprilisa között a Wetterbest csoport forgalma közel 30 millió RON-ot tett ki, amely 36% -os nővekedést jelent az előző év azonos időszakához képest. A bejelentett értékesítésekben részt vett a csoport mindhárom vállalata: A Depaco (a fém burkoló lemezek, hullámlemezek és vízelvezető rendszerek gyártója), a Polnebo (a fóliák, membránok, csavarok és ablakpárkák importőre) és a Cortina (gyártó és forgalmazó).

Az értékesítés növekedését elsősorban a Wetterbest termékek iránti kereslet növekedése vezérelte, kedvező időjárási viszonyok mellett. Ezenkívül a növekedés a tavalyi évben elindított termékekskála bővítése, például a Wetterbest Gladiator fémlemez, a Wetterbest Click tető és a W60 lap, amely sikert aratott a fogyasztók körében, eredménye is a kiváló minőségű anyagok iránti kereslet növekedésének tendenciájával összhangban.

 

read more
A Wetterbest 30%-os forgalmi növekedést mutat 2015-ben.
2016. január 27

2015-ben a Depaco vállalat, a helyi tető burkoló szerkezet egyik vezetője, a Wetterbest márkával piacra lépett, 107 millió lej forgalmat ért el, amely a 2014. évhez viszonyítva 30% -os növekedést jelent.

„A növekedés jelentős, sőt meghaladta várakozásainkat. De még elégedettebbek vagyunk azzal, hogy sikerült megszilárdítani üzleti tevékenységünket, és egészséges középtávú és hosszú távú fejlesztési alapot biztosítani. A termelés és a termelékenység növelésére, a csapatképzés szervezésének és szakmai szintjének javítására összpontosítottunk. A fontos eredmények, amelyeket elértünk, a következetes beruházási projektek befejezése és három új termék (Wetterbest Click, Wetterbest Gladiator és W60) bevezetése „- jelentette ki  mérnök, a Depaco vezérigazgatója.

 

read more
A Wetterbest egy harmadik új terméket, a W60 hullámlemezt, 60 mm-es hullám-magassággal
2016. október 25

Az év első felében a Wetterbest két új profilt indított el: a Wetterbest® Click falcolt síklemez és a Wetterbest® Gladiator római típusú fém tetőburkoló lemez. Októbertől a cég egy harmadik új terméket, a W60 hullámlemezt javasol, 60 mm-es hullám-magassággal, amely ideális ipari épületekhez, amelyek erős tetőt igényelnek, vagy ahol a beépített zsaluzatot használják. Ez egy speciális termék, amely nagyon magas hajlító szilárdsággal bír, a közel 90 fokos profilszög miatt. A termék az 1 mm vastag acélból készült kivitelben is rendelkezésre áll.

A Depaco, a helyi tetőfedő iparág egyik vezetője, fejlesztési stratégiája, amely a Wetterbest® márkanév alatt jelen van a piacon, előírja a termékportfólió rendszeres fejlesztését.

 

read more
A Wetterbest a 2015. első 9 hónapjában 25% -os növekedést mutat
2015. október 22

A Depaco a 2015. év első kilenc hónapjában 25% -os növekedést jelentett, elérve a 78 millió lej forgalmat és mintegy 2,5 millió m2 fém burkoló lemez értékesítését. A Depaco fejlesztési stratégiája előírja a termékportfólió rendszeres fejlesztését.

A kereskedelmi csoport, amely magában foglalja a Depacót, a Polnebo-t és a Cortinát, ugyanezen időszak alatt 22% -os növekedést mutat, amely közel 100 millió lejt jelent. Az idei évre a vállalat képviselői a Depaco cég esetén  100 millió lej, míg a csoport esetén 130 millió lej értékesítési szint elérését tűzték ki célul.

„Az első 9 hónapban elért eredmények kielégítők, és biztosak vagyunk benne, hogy az idei évre kitűzött célokat el fogjuk érni. Természetesen az időjárási körülményektől és a piac fejlődésétől is függünk, de az előfeltételek nagyon jók – jelentette ki  Dragos Irimescu mérnök, a Depaco vezérigazgatója.

 

read more
A Wetterbest® Gladiator, egy legendás szilárdságú, szimmetrikus profilú fém tetőburkoló lemez
Szeptember 25, 2015

A Depaco elindította a klasszikus, elegáns mediterrán tetőburkolatok által inspirált Wetterbest® Gladiator tetőfedő rendszert, amely kihangsúlyozza a hosszanti tengely szimmetriájú, római profilt.

A hossztengely szerinti szimmetria legfontosabb alkalmazása a cikcakkos rögzítés, amely lehetőséget kínál arra, hogy ugyanazon a ponton csak három fémlemezmodul kerüljön összeszerelésre, ellentétben a klasszikus, négy modult igénylő szereléssel, valamint az elhelyezéstől független szerelés lehetőségével, egymás alatt / fölött, akár a bal, akár a jobb lemez esetén.

A Wetterbest® Gladiator nagyszerű választás a nagy sótartalmú földrajzi területeken elhelyezett lakóházak esetén, például a tengerparton, ahol a szél- és sóval telített széllökések gyakoriak.

 

read more
A Depaco új Wetterbest gyártósort nyit, amely egy 1,5 millió eurós beruházási folyamat része
Szeptember 11, 2015

A Depaco, az egyik legnagyobb tető burkolórendszer-gyártó, egy új gyártósort nyitott meg, a negyedik a Baicoi gyár keretében, 1,5 millió eurós beruházási folyamat részeként.

A Wetterbest® Gladiator fém tetőlemez kihangsúlyozza a hosszmetszet szerinti szimmetrikus római profilt. Az új gyártósor egy több mint 1,5 millió eurós beruházási program által fenntartott folyamat része a 2015 – 2016 időszakban.

A vállalat azt tűzte ki célul, hogy 2016 végéig több mint 200.000 négyzetméter Wetterbest Gladiatort szállít a Baicoi üzemből, a nemzeti forgalmazói partner-hálózaton keresztül.

 

read more
Falcolt tetőburkolat lemez, a click rendszernek köszönhetően könnyen szerelhető
2015. június 18

A fém tetőburkoló lemezek a legkeresettebb típusú tetőfedők közé tartoznak, a fémlemez kellően tartós és esztétikailag szempontból elég érdekes ahhoz, hogy homlokzatok burkolására is felhasználható legyen, mint például

A szerelésre kész falcolt panelek ugyanolyan esztétikai és ellenálló képességet nyújtanak, mint a szerelés helyén falcolt lemez, ezenkívül nagyszerű és könnyű összeszerelést is biztosítanak a click rendszer révén.

A burkoló lemezek egyszerűen csatlakoztathatók a click átfedéssel, szerszámok, vagy speciális műszaki készségek nélkül. A termék 100% román, a Depaco cég által gyártott, az idén jelent meg a piacon, és a Wetterbest Click név alatt került forgalomba.

 

read more
Depaco, amely több mint 3,5 millió eurós beruházást eszközölt a 2013-2016 közötti időszakban
2015. június 11

A Depaco cég bejelentette szándékát a  beruházási tervének folytatására Romániában. Így 2015 és 2016 között a vállalat több mint 1,5 millió eurót fog felhasználni: raktárhelyiségek, infrastruktúra, kiegészítõ gépek a vízelvezetõ rendszerhez és egy új termelési szoftver fejlesztésére.

Az elmúlt években folyamatos beruházások történtek a helyi termelés megszilárdítása és a legmodernebb technológiák kifejlesztése érdekében. Például a 2013-2014 közötti időszakban a vállalat több mint 2 millió eurót fektetett be. Továbbá, a tavalyi év fontos lépése az Olténiai (Podari település, Dolj megye) gyártósor létrehozása volt.

 

read more
Contactează-ne