Dakea tetőtéri ablakok - Wetterbest
Tetőtéri ablakok

Dakea tetőtéri ablakok

A legújabb technológiák alkalmazásával a Wetterbest® burkolatrendszerhez tartozó Dakea tetőtéri ablakok optimális hőszigetelést és tartósságot biztosítanak, a központi tengelycsap révén megőrzik funkcionalitásukat, növelve ugyanakkor a természetes megvilágítást, ezzel egyidejűleg pedig kiváló belsőépítészeti megoldást jelentenek. Ezáltal ízléses beltéri megjelenést is biztosítanak.

A Wetterbest ® bizalommal ajánlja a DAKEA™ tetőtéri ablakok alkalmazását, mivel ez a Dániában tervezett márka kivételes tulajdonságainak köszönhetően a piacon egyedülálló módon 20 éves garanciát kínál, mely garancia átruházható.


leírás

A Dakea tetőtéri ablakai 15° és 90° közötti dőlésszögű tetőburkolatokra szerelhetők. Továbbá az ilyen típusú tetőtéri ablakok alkalmazása lehetővé teszi a tető alsó részén történő felszerelést, ami javítja a hőszigetelést és kellemesebb megjelenést kölcsönöz.

Az exkluzív formatervezés akár 10% -kal több természetes fényt kínál a szobában, mint más tetőtéri ablakok. A Dakea tetőablakok minden európai teljesítmény- és tömítési szabványnak megfelelnek.

 

Dakea tetőablakok, keretek és redőnyök

DakeaFlex – Csuklós kialakítású tetőablak

  • A DakeaFlex termékcsalád az olyan nem fűtött terek szellőzését és megvilágítását hivatott elősegíteni, mint a raktárak és a garázsok; ezeket elsődlegesen standard felső csuklós kialakítással szállítjuk, de használható oldalsó csuklós megoldással is.
  • A DakeaFlex tetőablakok egyaránt használhatók hullámos és lapos tetőburkolattal fedett tetők esetében, melyek dőlésszöge 15 és 60 fok között változik, és amelyeket maximum 90 mm vastagságú burkolat fed.

 

Univerzális szigetelő keretek (KUF)

  • Alkalmazhatók minden, a tetőburkolathoz felhasznált anyagtípushoz, a 16-120 m közötti profil magasságtartományban.
  • Az alumínium köpeny (mely könnyebben hajlítható) biztosítja a magasabb profilú cserepekre, lapos, sima tetőburkolatra vagy éppen nádtetőre való felszerelhetőséget.

 

 

Árnyékoló redőny

Az árnyékoló redőny megfelelő választás minden méretű Dakea tetőtéri ablakhoz. Nyáron a hőség elleni védelmet biztosítja, míg télen a hideg ellen véd. Zárt állásban csökkenti a kinti zajok erősségét és biztonságot nyújt. Wi-fi működtetésű fali kapcsolóval van ellátva, továbbá kompatibilis a lo-homecontrol® rendszerrel is. A redőnyökre 3 éves garanciát vállalunk.

Dakea ablak típusok

Dakea Good – egyszerű, mégis hatékony módja annak, hogy fényhez, szellőzéshez, hőszigeteléshez és extra élettérhez jusson, méghozzá ésszerű áron. Javasolt felhasználási terület: folyosók, irodák, gardróbok.

Dakea Ultima – csúcsminőségű termék kiváló energetikai hatékonysággal, laminált belső ablak (biztonságos) és tökéletes zajszűrő képesség. A háztulajdonosok számára magas fokú kényelmet biztosít az ablakok belső szigetelése során felhasznált nemesgáz, a kripton, továbbá a zajszűrő profilok, illetve az üvegpanelben lévő ezüstrétegek. Javasolt felhasználási terület: hálószobák, nappalik, gyerekszobák, illetve a külső zajok kiszűrését igénylő helyiségek.

Dakea Better– a megfelelő fényellátás és szellőzés a tökéletesített hőszigeteléssel együtt megelőzi az ablakok általi hőveszteségeket, így komoly megtakarításokat eredményez. Javasolt felhasználási terület: folyosók, irodák, gardróbok.

Dakea Better PVC – könnyen tisztítható tetőtéri ablakok, egyszerű karbantarthatóság, kiváló minőségű PVC anyagból, belső biztonsági üveggel kiegészítve. Javasolt felhasználási terület: fürdőszobák, konyhák.

Dakea Better Energy – háromrétegű üveggel a kiváló energiahatékonyság érdekében. Biztonságos felépítés, tartósság és magas fokú energetikai hatékonyság jellemzi. Javasolt felhasználási terület: hálószobák, nappalik.

Contactează-ne