Programul Dedicati Planetei - Wetterbest

Programul Dedicati Planetei

Schimbările climatice reprezintă cea mai importantă problemă cu care se confruntă lumea astăzi

Începând cu anul 2021, Wetterbest a implementat programul Dedicați Planetei, ce are ca obiective reducerea amprentei de emisii de CO2 în atmosferă, integrarea de resurse de energie regenerabilă și implicarea în comunitate prin proiecte speciale.

Ne străduim să sprijinim oamenii și comunitățile din jurul nostru, promovând în același timp practici responsabile în ceea ce privește folosirea materialelor și a energiei.

Ne dorim să luăm parte la o schimbare activă a modului în care ne desfășurăm activitatea noastră de zi cu zi, având un comportament mult mai prietenos cu mediul înconjurător.

Colectăm bateriile uzate

Efectele poluante ale unei baterii uzate se resimt timp de peste 50 de ani. Fiind realizate din metale grele cum ar fi cadmiu, nichel, zinc sau plumb, oxizii acestora, ce se formează în timpul degradării, sunt extrem de toxici pentru organismele vii.

Odată ce containerele sunt umplute, bateriile sunt trimise la un centru de colectare specializat în reciclarea acestora.

Nu suntem împotriva tipăririi. Suntem împotriva risipei de resurse.

Încurajăm printarea documentelor doar atunci când este absolut necesar. Pur și simplu credem că, uneori este nevoie să ne reamintim că risipa de hârtie, cerneală și toner nu are sens din punct de vedere economic sau ecologic.

Folosim zilnic containerele speciale pentru reciclarea deșeurilor, la toate punctele de lucru Wetterbest

Economisind resurse și trimițând mai puține deșeuri la gropile de gunoi, contribuim la reducerea poluării aerului și apei.

Reducem pe cât posibil consumul de energie electrică

Încurajăm stingerea luminile inutile și folosirea luminii naturale în spațiile de birou, precum și deconectarea componentele electronice nefolosite.

Este important să transmitem mai departe viziunea noastră și partenerilor, colaboratorilor și nu în ultimul rând familiilor noastre. Fiecare dintre noi este responsabil de cum va arăta planeta copiilor sau a nepoților noștri.

sa-impadurim-impreuna

Să împădurim împreună

sa-impadurim-impreuna

Folosim energie verde

sa-impadurim-impreuna

Utilizăm materie primă reciclabilă

sa-impadurim-impreuna

Parteneriat Salvamont Romania

sa-impadurim-impreuna

Susținem Sanctuarul AMP Liberty

Contactează-ne