Rezistență și durabilitate


Panourile de tablă cutată Wetterbest sunt fabricate din oțel galvanizat la cald și prezintă o greutate specifică redusă, cu o durata de viață îndelungată și capacitatea portantă mare.


Datorită greutății reduse de până la 5kg/mp este soluția ideală pentru acoperirea spațiilor construite pe structuri ușoare. De asemenea, costurile de transport sunt mult mai mici.


Cutele pe care le are, fac ca îmbinarea foilor să se facă cu mare ușurință și într-un mod foarte eficient. Mai mult, datorită acestui sistem special, apa nu se poate scurge prin îmbinările acestuia.


Tabla cutată prezintă o rezistență sporită la șocuri mecanice, coroziune și în fața intemperiilor, datorită acoperirii cu strat de zinc a oțelului și a protecției multistrat pe ambele fețe. Acest lucru se traduce într-o investiție foarte bună, deoarece ea nu va trebui înlocuită pentru o perioadă lungă de timp.


Datorită suprafețelor plane este ușor de întreținut, nu adună zăpada.


Panourile de tablă cutată pot fi utilizate pentru acoperiș, placări la exterior respectiv placări la interior, reprezentând o soluție sigură pentru construirea și reabilitarea spațiilor cu diverse destinații: depozite, centre comerciale, unități de producție, ferme agricole, silozuri, grajduri, centre sportive, săli de sport.


Tablele ondulate Wetterbest sunt neutre din punct de vedere biologic, nu prezintă emisii radioactive și nu sunt un factor de poluare a mediului.


Tabla cutată

Portofoliul Wetterbest conține 8 tipuri de dimensiuni de tablă ondulată în variate finisaje și vopsită în varii culori, având înălțimile cutelor între 8 și 60 mm și o garanție de până la 50 de ani. Prețul variază în funcție de caracteristicile tehnice alese pentru acoperiș sau alte lucrări executate.