Tablă cutată W10

Soluții de placare

Utilizarea tablei cutate W10 cu o înălțime a nervurii de 10 mm reprezintă un progres semnificativ în construcții și în designul arhitectural. Disponibile în trei lățimi distincte - 1150 mm, 920 mm și 870 mm - aceste plăci metalice oferă versatilitate și rezistență, ceea ce le face o alegere preferată pentru o gamă largă de aplicații.

Tablă cutată W10

Descriere detailată

Înălțimea de 10 mm a nervurilor contribuie la integritatea structurală și atractivitatea estetică a instalațiilor, permițând utilizarea lor atât în capacități funcționale, cât și decorative.

 

Profilul W10, cu o înălțime a nervurilor de 10 mm, oferă durabilitate și suport excepționale. Această înălțime a nervurilor este importantă pentru stabilitatea structurii, permițându-i să reziste la factorii de stres din mediul înconjurător, cum ar fi vântul, ploaia și zăpada.

 

 

Tabla cutată W10 poate fi folosită la lucrări de placare pe suport continuu și este ideală pentru proiecte industriale, atât pentru exteriorul cât și pentru interiorul construcţiilor, pentru pereţi şi diverse aplicaţii cu rol estetic.

 

Deasemenea tabla cutată W10 se pliază aplicațiilor de placare, pentru zonele de sageac ale acoperişurilor.

Specificații pentru Tablă cutată W10

Soluții

Caracteristici

Cerințe tehnice:
PN-EN 10346
Materii prime:
Tablă din oțel prevopsit galvanizat la cald

Grosime și Greutate

0,25 mm
0,6 mm
Tablă cutată W10

Dimensiuni tehnice

Lățime totală panou:
1150 mm
Lățime utilă panou:
1105 mm
Înălțime ondulă:
10 mm
Înălțimea treptei între pași:
138 mm

Descărcări

Soluții

Produse alternative