Sisteme de învelitori fălțuite care au trecut testul timpului

Sisteme de învelitori fălțuite


Descoperă tabla fălțuită Wetterbest, soluția ideală pentru acoperișuri cu design clasic și modern. Cu o etanșeitate ridicată și rezistență împotriva vânturilor puternice, învelitorile noastre fălțuite combină estetica elegantă cu durabilitatea, fiind ușor de întreținut și perfecte pentru o varietate de clădiri, inclusiv monumente istorice sau arhitectură contemporană.

Acoperișuri plane

Învelitori fălțuite


Tabla Click și Tabla Faltz rigidizează ansamblul structural al acoperișurilor expuse la acțiunea vânturilor puternice, forțele de secțiune dezvoltate fiind mai mici decât în cazul altor tipuri de învelitori.

Totodată, panourile fălțuite dispun de sistem de fixare ascuns, proces care contribuie la etanșarea suplimentară a învelitorilor plane Wetterbest.

Învelitorile plane au linii clasice, elegante, îmbinând metodele tradiționale cu tehnologia și oțelurile moderne, astfel încât să corespundă majorității cerințelor de aspect, siguranță, securitate, rezistență în materie de tablă plană metalică pentru acoperișurile clădirilor noi sau vechi, ale clădirilor monument și de patrimoniu sau a celor cu arhitectură contemporană.


Învelitorile fălțuite Wetterbest sunt ușor de întreținut, suprafața lor nu reține umezeală, praf sau alte impurități, acestea fiind îndepărtate foarte ușor de ploaie.

Finalizează-ţi proiectele simplu şi eficient alegând un acoperiş fălțuit Wetterbest, flexibil şi versatil.