Rezoluții de design interior și exterior

Pentru finisajele exterioare, sageacul metalic perforat Wetterbest este opțiunea ideală pentru închiderea și decorarea consolei streșinilor. Conceput ca alternativă durabilă la lemnul clasic, acest sistem asigură nu doar un aspect estetic deosebit, ci și ventilația corespunzătoare a acoperișului pentru prevenirea condensului. Simplu de montat și disponibil într-o varietate de culori pentru integrare armonioasă în arhitectura clădirii.

În amenajările interioare, lambriul metalic Wetterbest aduce un plus de rafinament arhitectural. Aceste plăci subțiri din oțel de înaltă calitate, cu straturi de protecție solide, creează un impact vizual modern și o rezistență pe termen lung. Profilele de placare Wetterbest se regăsesc într-o paletă largă de culori și finisaje precum lucios, mat, Neomat30 sau Suprem50. Atât lambriul cât și sageacul metalic perforat sunt ușor de montat și întreținut.

Fie că dorești să le folosești pentru finisaje exterioare sau interioare, soluțiile noastre metalice îmbină estetica rafinată cu durabilitatea și ușurința în exploatare, transformând orice amenajare într-un spațiu elegant și sofisticat.

Soluții de placare

Profile Placare

Compoziția chimică a oțelului, straturilor de zinc și vopsea oferă protecție îndelungată și durabilitate, inclusiv în condiții de vreme extremă. Profilele de placare au un grad ridicat de rezistență la foc și propagarea acestuia. Mai mult, acestea oferă o satisfacție pe termen lung deoarece sunt non-toxice si nu există riscul de a avea mucegai, ciuperci sau dăunători. Sunt ușor de întreținut pentru că nu rețin pe suprafață umezeală, praf sau alte impurități și astfel nu necesită tratamente anuale speciale.