Lamela gard tip jaluzea D

Soluții de gard


Profilele de gard cu lamelă dreaptă sunt realizate din oțel galvanizat cu protectie zincată protejate de vopsea disponibilă într-o mare varietate de nuanțe și lungimi personalizate. Sunt ușor de asamblat și nu necesită întreținere.

Lamela gard tip jaluzea D

Descriere detaliată

Sistemul de panouri de gard cu șipcă dreaptă este ușor de montat și asamblat, pe stâlpi de beton sau oțel, având dispunere orizontală. Numărul de bare de oțel variază în funcție de specificațiile proiectului. Tabla decupată din oțel pentru panourile de gard tip jaluzea, respectiv șipcile pot fi amplasate la orice distanță dorită.

 

Profilele sunt realizate din oțel galvanizat cu protectie zincata protejate de vopsea disponibilă într-o mare varietate de nuanțe, oferind gardului un aspect plăcut atât din exterior cât și din interior. Elementele de gard sunt anti-corozive, nu ruginesc și nu putrezesc.

 

 

Lamela D este elementul component principal al panoului de gard tip jaluzea. Este realizată din oțel prevopsit și se montează în poziție orizontală între profilele verticale care completează panoul de gard. Are geometrie care conferă rezistență profilului și se poate dispune una față de cealaltă la distanța dorită.

 

 

Panourile de gard Wetterbest sunt produse în variante de lungimi personalizate și conferă gardului tău un aspect estetic deosebit, pentru o durată îndelungată, fără grija întreținerii acestuia, precum în cazul șipcilor din lemn.

 

Specificații pentru Lamela gard tip jaluzea D

Soluții

Dimensiuni

Lungime:
Min. 400mm/ max. 3000mm
Lamela gard tip jaluzea D

Caracteristici

Cerințe tehnice:
SR- EN 10346
Materii prime:
Tablă din oțel prevopsit galvanizat la cald

Dimensiuni tehnice

Lățime totală panou:
178 mm

Produse alternative