Țiglă metalică Plus

Țigle metalice

Țigla metalică Wetterbest Plus este profilată din oțel de grosime de 0,50 mm, zincat (până la Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă, mată, Neomat30 și Suprem50, cu lungimi cuprinse între 430 mm -3930 mm.

Țiglă metalică Plus

Descriere detaliată

Rezistente, de calitate şi cu un design inspirat de arhitectura medievală, țigla metalică Wetterbest Plus poate fi cea mai bună soluţie deopotrivă pentru o locuinţă modernă, dar şi pentru reabilitarea unei clădiri încărcate de istorie. Tablă de acoperiș Wetterebst Plus dispune de o treaptă înaltă de  30 de mm. Acest lucru îi conferă rezistenţă sporită şi valenţe estetice deosebite, cu o formă extrem de elegantă. Aspectul tablei de acoperis Wetterbest Plus este unul puternic, combinat cu o formă extrem de elegantă. Cu o geometrie care amintește de învelitorile tradiționale, Wetterbest Plus se poate monta pe majoritatea formelor de acoperiș, proiecte noi sau renovări. Pentru un Plus de siguranță în exploatare, latura de suprapunere din stânga panoului, beneficiază de un canal de capilaritate care protejează împotriva infiltrațiilor accidentale. Având o greutate redusă de doar 4,45 kg pe metru pătrat această ţiglă nu doar că se montează ușor, ci influențează pozitiv și costurile de instalare, cât și durata necesară pentru finalizarea lucrărilor. 

Panourile de tablă tip țiglă Plus se pot monta doar de la dreapta la stânga. Panourile de tablă se vor monta perpendicular cu linia de streașină.

În funcție de tipul de finisaj ales, puteți primi o garanție de până la 60 de ani ani pentru menținerea culorii și pînă la 25 de ani pentru rezistența la coroziune, în timp ce durabilitatea unui acoperiș construit cu ţigle metalice din gama Wetterbest poate atinge 50 de ani. Acest lucru asigură clădirii protecția excelentă de care are nevoie, împreună cu un caracter distinctiv. Mai mult decât atât, având la dispoziție o gamă variată de 27 de nuanțe, puteți alege culoarea ideală pentru ca acoperișul să se potrivească perfect în orice context.

Specificații pentru Țiglă metalică Plus

Soluții

Dimensiuni

Lungime:
Min. 430mm/ max. 3930mm

Caracteristici

Finisaje:
Suprem 50, Neomat 30, Mat, Lucios
Cerințe tehnice:
SR- EN 10346
Panta minimă de instalare:
14,0 °
Materii prime:
Tablă din oțel prevopsit galvanizat la cald

Suprem 50

Garanție împotriva coroziunii de până la 50 ani. Garanție menținere culoare de până la 25 ani.

PUR50M

Neomat 30

  • Garanție împotriva coroziunii de până la 30 ani
  • Garanție menținere culoare de până la 30 ani
PE60M

Mat

Garanție împotriva coroziunii de până la 15 ani. Garanție menținere culoare de până la 15 ani.

PE35M

Lucios

Garanție împotriva coroziunii de până la 10 ani Garanție menținere culoare de până la 10 ani

PE25

Grosime și Greutate

0,5 mm
Țiglă metalică Plus

Dimensiuni tehnice

Lățime totală panou:
1210 mm
Lățime utilă panou:
1150 mm
Înălțime ondulă:
20 mm
Înălțimea treptei între pași:
30 mm
Distanța la șipcuire mm :
350,0 mm

Produse alternative