Școala Wetterbest

Aplică pentru Școala Wetterbest®

Sunt de acord să fiu contactat pe email și/sau telefon. Am citit și sunt de acord cu politica de confidențialitate

Lipsa școlilor de meserii și numărul tot mai mic al persoanelor calificate au reprezentat principalele motive care au condus în 2015 la înfiinţarea Școlii Wetterbest, dedicată în principal montatorilor şi vânzătorilor de sisteme de acoperiş.

Prin această iniţiativă se urmăreşte determinarea unei schimbări vizibile în modul în care se practică meseria de montator, în direcţia creşterii calităţii lucărilor. Privind chiar mai departe, spre un context mai larg, avem dorinţa de a ne aduce contribuţia la îmbunătăţirea modului în care se întâmplă lucrurile în România, în general. Să arătăm că se poate!

Şcoala Wetterbest este acreditată de Ministerul Educaţiei Naţionale, prin Autoritatea Națională pentru Calificări, și de Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială. Suntem practic prima fabrică românească ce poate forma tinichigii de sisteme de acoperişuri şi învelitori.

Participanții la cursul de perfecționare vor dobândi cunoştinţe avansate despre: organizarea locului de muncă, asigurarea calităţii lucrărilor executate, întreţinerea echipamentelor de lucru, pregătirea lucrărilor de tinichigerie, confecţionarea elementelor de tinichigerie, montarea elementelor de tinichigerie, montarea sistemelor de protecţie din tablă pentru lucrări de izolaţii termice la instalaţii tehnologice, realizarea învelitorilor pentru acoperişuri, aplicarea prevederilor legale referitoare la sănătatea şi securitatea în muncă şi în domeniul situaţiilor de urgenţă precum si aplicarea normelor de protecţie a mediului înconjurător.

Cursul, recunoscut la nivelul Uniunii Europene, este împărțit în module și are o durată de 40 de ore. Cuprinde atât sesiuni de pregătire teoretică (în sala de curs), cât și practică (în atelier), pentru ambele sesiuni fiind asigurate materiale de suport.

Şcoala Wetterbest este organizată la sediile Depaco din Băicoi, Timişoara şi Cluj-Napoca, în spații special amenajate. De asemenea, sunt organizate cursuri și la nivel național, la sediile distribuitorilor Wetterbest sau în alte locații agreate.

La cursuri se pot înscrie montatori din toată ţara, prin intermediul adresei de e-mail scoala@wetterbest.ro sau folosind formularul de inscriere de mai jos.

Pentru a afla mai multe detalii tehnice despre structura unui acoperiș acceseaza pagina Informații utile.

TUTORIALE VIDEO

Scule Stubai

Elemente de închidere acoperiș

Membrană anti-condens

Structură de lemn aparentă

Lucrări de mentenanță pentru acoperiș

Sisteme de jgheaburi și burlane

Vezi mai mult