10 éves fenntarthatósági programunk

Planet Passionate

Az éghajlatváltozás a legfontosabb kérdés, amellyel napjainkban a világnak szembe kell néznie.

A Wetterbest 2021-től kezdve végrehajtja a Planet Passionate programot, amelynek célja a légkörben lévő CO2-lábnyom csökkentése, a megújuló energiaforrások integrálása és a közösségben való részvétel speciális projektek révén.

Planet Passionate program

Planet Passionate

Előre tekintünk, és prioritásként kezeljük a szén-dioxid-kibocsátás csökkentését és a megújuló energia közvetlen felhasználását célzó politikákat és intézkedéseket. A négy fókuszterületre - szén-dioxid, energia, körforgás és víz - vonatkozó mérhető céljaink révén globálisan egyesülünk, hogy változtassunk a modern társadalom előtt álló legnagyobb kihívások némelyikén.


Emellett hiszünk abban, hogy a fejlett anyagok, az építési rendszerek és a digitális technológiák fontos szerepet játszhatnak az éghajlati probléma kezelésében.

Közösen változtatunk a dolgokon

Planet Passionate Communities


A Planet Passionate Communities középpontjában az a törekvés áll, hogy pozitív örökséget és egy jobb világot teremtsen. 


2021 őszén indítottuk el a Planet Passionate Communities-t, a Planet Passionate 10 éves fenntarthatósági programunk ambiciózus, jótékonysági ágát. 


A Planet Passionate Communities kezdeményezésen keresztül világszerte igyekszünk támogatni az embereket és közösségeket, miközben a fenntartható gyakorlatokat támogatjuk, felelősségteljesen beszerzett anyagok felhasználásával.

Visszajelzés munkatársainktól

A Wetterbest jelentősen segít bennünket abban, hogy jobb munkakörülményeket biztosítsunk a hegyimentők számára, hogy hatékonyabban tudjunk segíteni a turistáknak, és hogy a hegyimentő munkát valóban magas színvonalon végezhessük.
Sabin Cornoiu professzor A romániai Hegyimentők Országos Szövetségének elnöke
Örömmel fedeztük fel, hogy a Wetterbest csapata támogatja az ügyünket. A partnerségen keresztül való részvétel segít nekünk abban, hogy továbbra is esélyt adjunk a gondozásunkban lévő állatoknak egy méltó életre. Azok a vállalatok, amelyek tisztelik a természetet és az állatokat, megérdemlik a tiszteletünket.
Cristina Lapiș AMP elnöke
A legboldogabb pillanat nem a csúcson van. A legboldogabb pillanatok a hegyen vannak. Örülök, hogy vannak olyan cégek, amelyek értékelik a hegyet, a természetet és támogatják a teljesítményt. Köszönöm Wetterbest!
Horia Colibășanu Hegymászó, az első román hegymászó a Kangchenjunga csúcson a Himalájában
Hálásak vagyunk és megtiszteltetés számunkra, hogy a Wetterbesttel közösen sikerült a Băicoi középiskolás diákokat összekapcsolnunk a jövővel. A pályaorientáció szilárd alapot jelent minden leendő szakember számára, és a Wetterbesttel közösen egy generációt tudtunk inspirálni.
Alexandru Gorun A Leaders Alapítvány elnöke.