Tanúsított minőség, szilárdság és tartósság

Rólunk

Wetterbest a teljes fém tetőfedő rendszerek stratégiai gyártója Romániában.

Megoldásaink bármilyen projektigényhez alkalmazkodnak, beleértve az atipikus építészeti megoldásokat a lakóépületek, ipari vagy örökségvédelmi projektek esetében.

A konstrukciók minőségét kiváló minőségű anyagok felhasználásával, a nemzetközi előírásoknak és a területre vonatkozó referenciaszabványoknak teljes mértékben megfelelve tanúsítjuk, és ügyfeleinknek szakszerű tanácsadást, műszaki segítségnyújtást, gyors szállítást és digitális támogatást kínálunk.


Több mint 40 automatizált gyártósorral, több mint 400 termékkel és több mint 10 millió négyzetméternyi fémlemez éves gyártási kapacitásával megfelelünk az építőipar legigényesebb szabványainak.   

Vállalati misszió

Vállalati misszió

Küldetésünk, hogy a legmagasabb minőségű, szilárdságú és tartósságú fém tetőfedő rendszerek biztosításával biztosítsuk az épületek biztonságos használatát és megfelelő esztétikáját.


Az, hogy a jövő épületei hogyan fognak kinézni, nagyban függ attól, hogy mit teszünk ma. Rajtunk, az iparágban dolgozókon múlik, hogy segítsünk új, fenntartható és megfizethető megoldásokat létrehozni a lakossági és ipari fém tetőfedő rendszerek terén.

Lásd a részleteket

A bizalmon és tiszteleten alapuló tartós kapcsolatok kiépítése

Szolgáltatások


Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a modern üzleti élet összetett igényeinek kielégítésére tervezett integrált szolgáltatások átfogó csomagján keresztül hozzáadott értéket nyújtsunk partnereinknek. 

Filozófiánk középpontjában a minőség iránti szilárd elkötelezettség áll, egy szilárd ígéret, hogy minden általunk nyújtott termék és szolgáltatás megfelel a legmagasabb színvonalnak. Támogatásunkat a termékeken és szolgáltatásokon túl digitális megoldásokkal és célzott marketinggel is kiterjesztjük.

Lásd a részleteket

Közreműködés egy jobb világért

Vállalati társadalmi felelősségvállalás

Hisszük, hogy a jó dolgok szívből jönnek, és azt szeretnénk, ha minden otthon otthon lenne, egy olyan hely, ahol Ön jól és biztonságban érzi magát szeretteivel együtt.


Társadalmi felelősségvállalási tevékenységeink célja, hogy támogassuk azokat a közösségeket, ahol működünk, védjük a környezetet az egészségesebb élet érdekében, az oktatáson keresztül fejlesszük a fiatalabb generációt, és minden területen támogassuk a kiválóságot.

Több mint két évtizede a minőség az örökségünk és a jövőnk

Történet


A több mint két évtizedes tapasztalaton alapuló elkötelezettségünk az, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtsuk, miközben hozzájárulunk azon közösségek növekedéséhez és fejlődéséhez, ahol működünk, és elősegítjük a fenntartható jövőt a magunk és a jövő generációi számára. A Wetterbest termékek több mint 25 éve biztosítják bármely épület biztonságát, energiahatékonyságát és esztétikáját.