Tartós kapcsolatokat építünk

Szolgáltatások

Elkötelezettek vagyunk a bizalmon és kölcsönös tiszteleten alapuló hosszú távú kapcsolatok kiépítése iránt.

Hiszünk abban, hogy a siker a tartós partnerségből ered, és abban az ígéretben, hogy nálunk nem csak minőségi termékeket és szolgáltatásokat talál, hanem egy megbízható partnert is, aki kész támogatni Önt a mindennapi kihívásokban.

Fedezze fel az előnyöket!

Tanúsított minőség

A Wetterbestnél a minőség és a nemzetközi szabványoknak való megfelelés nem lehetőség, hanem garancia.

A Wetterbest ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 és ISO 37301 tanúsítvánnyal rendelkezik.


A több mint 400 CE-jelöléssel ellátott modellből álló széles termékportfólió tükrözi sokszínűségünket és alkalmazkodóképességünket az ügyfelek igényeihez. 


Minden egyes termék, amely formák, színek és kivitelek széles választékában kapható, kiváló minőségű acélból és anyagokból készül, biztosítva a kiváló szilárdságot és tartósságot bármilyen konstrukcióban.

Biztonságos csomagolás

A termékcsomagolás az anyagok integritásának és esztétikájának megőrzésében kulcsfontosságú szempont.


A Wetterbestnél a csomagolásnak kettős szerepe van: védelmet nyújt a mechanikai sérülésekkel szemben, megkönnyíti a biztonságos kezelést és szállítást, és minden egyes megrendelés teljes és helyes azonosítását. 


Így optimalizálódik a működési folyamat, a megrendeléseknek való megfelelés 100%-os, és a termékek védve vannak a rázkódások, ütések és egyéb, a szállítás során fellépő események ellen.

Biztosított szállítás

Tudjuk, milyen fontos, hogy időt és erőforrásokat takarítsunk meg az építési munkálatok során.


Ezért termékeinket a megrendeléstől számított 72 órán belül közvetlenül a megrendelőhöz és/vagy a projekt helyszínére szállítjuk.


A közvetlen szállítással minimálisra csökkenthető az anyagmennyiségek raktározásának szükségessége, ami csökkentheti a tárolással, a biztonsággal és a készletkezeléssel kapcsolatos költségeket. 


Emellett az általunk, mint gyártók által biztosított szállítás csökkenti a nem megfelelő kezelésből eredő termékkárosodás kockázatát. Ez biztosítja, hogy az anyagok optimális állapotban és időben megérkezzenek Önhöz.

Műszaki segítségnyújtás

Minden projekt sikere a mi sikerünk. Ezért biztosítunk termékspecifikus műszaki képzést a fémtető-iparban dolgozó szerelőknek és az érdeklődő ügyfeleknek. Ezenkívül ingyenes műszaki tanácsadást és támogatást nyújtunk a projekt minden szakaszában.


A Weterbest szakértői világos tájékoztatást, gyors megoldásokat nyújtanak mind az épület fizikai jellemzőinek, a helyi éghajlati viszonyoknak és az ügyfél esztétikai preferenciáinak megfelelő anyagválasztás, mind a fémcseréptető vagy kerítésmegoldásaink helyes beépítése tekintetében.

Operatív átláthatóság

Teljes átláthatóság. Kövesse nyomon a megrendeléseket és számlákat valós időben, és digitális platformunkon egyetlen kattintással hozzáférhet a naprakész termékinformációkhoz.


A digitalizálás mind az operatív folyamatokban, mind az ügyfeleinkkel való kapcsolatunkban megvalósul, akik a hét minden napján hozzáférhetnek a Wetterbesttel való együttműködéssel kapcsolatos összes dokumentumhoz a dedikált portálon keresztül.

Látogasson el az Ügyfélportálra

Marketing szolgáltatások

A tájékoztatás alapvető fontosságú bármilyen termék vásárlásakor.

A marketinganyagok részletes tájékoztatást nyújtanak a portfólió termékeiről, például a műszaki jellemzőkről, a garanciákról, a rendelkezésre álló formákról, színekről és kivitelekről, az utasításokról és a beépítési útmutatókról.


Együttműködő partnereinket a fenntartható növekedéshez és fejlődéshez szükséges brosúrákkal, katalógusokkal, mintákkal, displayekkel és egyéb promóciós anyagokkal látjuk el, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a helyi piachoz és igényeikhez.