Burkolati rendszerek, amelyek kiállták az idő próbáját

Burkolati rendszerek


Fedezze fel a Wetterbest fazonált lapot, amely ideális megoldás a klasszikus és modern tetőszerkezetekhez. A magas vízzáróságnak és az erős széllel szembeni ellenállásnak köszönhetően a ferde tetőfedőink ötvözik az elegáns esztétikát a tartóssággal, könnyen karbantarthatóak és tökéletesek a legkülönbözőbb épületekhez, beleértve a történelmi műemlékeket vagy a kortárs építészetet.

Lapos tetőszerkezetek

Lapos tetők


A Click- és Faltz-lemezek merevítik a nagy szélnek kitett tetők szerkezeti egységét, a kialakuló szelvényerők kisebbek, mint más típusú tetőfedéseknél.


Ugyanakkor a Faltz lapok rejtett rögzítési rendszerrel rendelkeznek, amely tökéletesen vízzáróvá teszi a Faltz laprendszert, és nem engedi, hogy a víz beszivárogjon a tetőfedés alá.


A lapos tetők klasszikus, elegáns vonalakkal rendelkeznek, a hagyományos módszereket ötvözik a modern technológiával és acélokkal, így a megjelenés, biztonság, védelem, szilárdság tekintetében a legtöbb követelménynek megfelelnek az új vagy régi épületek, műemlék és műemléki épületek, illetve a kortárs építészeti stílusú épületek tetejére szánt lapos fémlemezfedéseknél.


A Wetterbest lapos tetők könnyen karbantarthatók, felületük nem tartja meg a nedvességet, port vagy egyéb szennyeződéseket, amelyeket az eső könnyen elmossa.


Végezze el projektjeit egyszerűen és hatékonyan, ha rugalmas és sokoldalú Wetterbest ferde tetőt választ.