Hosszú távú stratégiává alakítjuk küldetésünket


A Wetterbest küldetése, hogy a legmagasabb minőségű, legkeményebb és legtartósabb fém tetőfedő rendszerek révén biztonságot, szilárdságot és esztétikát hozzon bármely épületbe. 


Ezen túlmenően, a jól végzett munka ígéretét betartva, a Wetterbest felelősségteljesen vállalta a fémcserép-szerelő szakma oktatójának szerepét is, a Wetterbest Iskolán keresztül, így Románia első olyan gyártójává vált, amely európai uniós szinten elismert tetőfedő és burkolórendszer-szerelőket képezhet.

Vállalkozói filozófia

A Wetterbest jövőképét egy olyan stratégia tükrözi, amely a következő kulcsfontosságú szempontokat helyezi előtérbe:

 Az emberek és a környezet számára egyaránt biztonságos munkakörnyezet előmozdítása.

 Termékeink állandó minőségének fenntartása.

 Változatos és teljes körű megoldások kínálata a lakossági és ipari építkezésekhez.

 A terméklogisztika hatékonyságának növelése.

 A műveletek folyamatos optimalizálása a digitalizáció révén.

 Költségkontroll.

 Befektetés a szakmai fejlődésbe és a munkatársak folyamatos szakosodásába. 

 Az ISO 37301, ISO 9001, ISO 14001 és ISO 45001 nemzetközi szabványoknak való megfelelés.

 Becsületesség, tisztelet és működési átláthatóság a munkavállalók, ügyfelek és beszállítók felé.

 A környezet és a közösségek tisztelete

Szervezeti kultúra


A biztonság, a környezetvédelem, a fenntarthatóság, a felelős beszerzés, a minőség, a változás, a kockázat és a megfelelés kezelése a Wetterbest vállalati kultúrájának része. A csapat minden tagja aktív szerepet játszhat a folyamatos fejlesztési folyamatban, a terméktervezéstől kezdve a fejlesztésen, a tesztelésen, a nyersanyagbeszerzésen, a gyártáson, a promóción és az értékesítésen keresztül.


Ezért törekszünk arra, hogy többféle képzési programot kínáljunk, amelyek mind az új alkalmazottaknak, mind azoknak szólnak, akik már régóta a vállalatnál dolgoznak, és szakmailag fejlődni szeretnének.

A legfontosabb fenntarthatósági kihívások proaktív kezelése


A "Planet Passionate" programon keresztül elkötelezettek vagyunk a fenntartható fejlődés mellett, teljes harmóniában a környezettel és a természeti erőforrásokkal. A következő 10 évre vonatkozó fenntarthatósági stratégiánk négy kulcsfontosságú területre összpontosít: víz, szén-dioxid, energia és körforgás.


Mindennapi munkánk során arra törekszünk, hogy csökkentsük az ivóvízfogyasztást, növeljük a megújuló energia felhasználását a gyártási folyamatokban, csökkentsük a szén-dioxid-kibocsátást és növeljük az anyagok körforgását a természetben. 


Emellett folyamatosan részt veszünk a környezet és a természetes ökoszisztémák védelmét célzó társadalmilag felelős tevékenységekben.