Imperator cserepeslemez

Fém tetőlemez

Az Imperator fém tetőcserép erősen hullámos profillal rendelkezik, amely nagy teherbíró képességet biztosít, megkönnyíti a víz elvezetését a tetőfelületről, és hozzájárul annak az épületnek a klasszikus és elegáns megjelenéséhez, amelyre felszerelik. Ezek 0,50 mm vastagságban és 395 mm-től 5995 mm-ig terjedő hosszúságban kaphatók.

Imperator cserepeslemez

Részletes leírás

Az Imperator fémcserép profilú tetőlemez alacsony fajlagos tömeggel és több mint 50 éves élettartammal rendelkezik. Ajánlott új építkezésekhez, felújításokhoz és renoválásokhoz, turisztikai, ipari és egyéb helyszíneken történő felhasználásra.

Az anyag, amelyből az Imperator fémcserepek készülnek, tűzihorganyzott acél, mindkét oldalon többrétegű rendszerben védve , a kiváló korrózióállóság érdekében, a végső poliészter alapú bevonat pedig a tető teljes élettartama alatt megőrzi a színt.

Az Imperator fém tetőcserép magas, erős és elegáns profillal rendelkezik. A hangsúlyos, 38 mm-es hullámosítás fokozott ellenállást eredményez a hóterheléssel szemben és gyors vízelvezetést.

A léc alul kontúros kivágásokkal profilozott, az elegáns ereszvonal érdekében. Az alacsony, kevesebb mint 5 kg/négyzetméteres súly lehetővé teszi a gazdaságos méretezést, mind a tetőfedés, ami kevesebb fafogyasztást eredményez, mind a szerkezet egésze tekintetében, összehasonlítva más konstrukciókkal, amelyek tetőfedése 10-40 kg/négyzetméter (kerámia és beton).

A fémcseréplemezek átfedéssel és gumitömítéssel ellátott csavarokkal történő rögzítésének rendszere optimális tömítettséget biztosít, és nem engedi, hogy a burkolat alatt víz szivárogjon.

Az Imperator csempe könnyen felszerelhető, könnyen karbantartható , felülete nem tartja meg a nedvességet, port vagy egyéb szennyeződéseket, ezeket az eső könnyen eltávolítja. Más típusú lemezekkel ellentétben a Wetterbest fémlemez nem engedi a mohát és a penészt elszaporodni.

Az Imperator tetőfedő lemez többféle kivitelben és színben kapható, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen típusú építményhez, és könnyen beilleszthető a közösség építészeti stílusába, amelyhez tartozik.

Műszaki adatok Imperator cserepeslemez

Megoldások

Jellemzők

Bevonatok:
Suprem 50, Neomat 30, Mat, Fényes
Műszaki követelmények:
PN-EN 10346
Minimális beépítési meredekség:
14,0 Fokozatok
Nyersanyagok:
Előfestett melegen horganyzott acéllemez

Suprem 50

PUR50M

Neomat 30

PE60M

Mat

PE35M

Fényes

PE25

Vastagság és súly

0,5 mm
Imperator cserepeslemez

Műszaki méretek

Teljes panelszélesség:
1130 mm
Hasznos panelszélesség:
1020 mm
Hullám magasság:
38 mm
Lépcsőmagasság a lépcsők között:
20 mm
A hullámcsúcsok közötti szélesség:
204 mm

Alternatívák