Programul nostru de sustenabilitate pe 10 ani

Planet Passionate

Schimbările climatice reprezintă cea mai importantă problemă cu care se confruntă lumea astăzi.

Începând cu anul 2021, Wetterbest a implementat programul Planet Passionate, ce are ca obiective reducerea amprentei de emisii de CO2 în atmosferă, integrarea de resurse de energie regenerabilă și implicarea în comunitate prin proiecte speciale.

Programul Planet Passionate

Planet Passionate

Privim în perspectivă și prioritizăm politici și acțiuni orientate spre reduceri ale emisiilor de carbon și spre utilizarea directă a energiei regenerabile. Prin intermediul obiectivelor noastre măsurabile în patru domenii de interes - carbon, energie, circularitate și apă - suntem uniți la nivel global pentru a face o diferență în ceea ce privește unele dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă societatea modernă.

Mai mult decât atât, credem că materialele avansate, sistemele de construcție și tehnologiile digitale pot juca un rol important în abordarea problemei climatice.

Să facem diferența împreună

Planet Passionate Communities


În centrul Planet Passionate Communities se află ambiția de a crea o moștenire pozitivă și o lume mai bună. 


În toamna anului 2021, am lansat Planet Passionate Communities, ramura filantropică a ambițiosului nostru program de sustenabilitate pe 10 ani, Planet Passionate. 


Prin inițiativa Planet Passionate Communities, ne străduim să sprijinim oamenii și comunitățile din întreaga lume, promovând în același timp practici durabile, folosind materiale obținute în mod responsabil.


Feedback-ul colaboratorilor noștri

Wetterbest ne ajută considerabil, în eforturile noastre de a oferi condiții mai bune de muncă pentru salvamontiști, pentru a putea fi mai eficienți în ajutorul pe care îl oferim turiștilor și pentru ca activitatea de salvare montană să se poată desfășura cu adevărat la înălțime
Prof. Sabin Cornoiu Președintele Asociației Naționale a Salvatorilor Montani din România
Ne bucurăm să descoperim ca echipa Wetterbest susține cauza noastră. Implicarea prin acest parteneriat ne ajută să oferim în continuare animalelor din grija noastră o șansă la o viață demnă. Companiile care respectă natura și animalele sunt cele care merită respectul nostru.
Cristina Lapiș Președinte AMP
Cel mai fericit moment nu e pe vârf. Cele mai fericite momente sunt pe munte. Mă bucur că sunt companii care apreciază muntele, natura și susțin performanța. Mulțumesc Wetterbest!
Horia Colibășanu Alpinist, primul român care cucerește vârful Kangchenjunga din Himalaya
Suntem recunoscători și onorați fiindcă împreună cu Wetterbest am reușit să îi conectăm cu viitorul pe elevii de liceu din Băicoi. Orientarea în carieră este un fundament solid pentru orice viitor profesionist, iar împreună cu Wetterbest am reușit să inspirăm o generație.
Alexandru Gorun Presedintele fundatiei Leaders.
Am descoperit în Wetterbest un partener profund dedicat educației generațiilor viitoare. Vizitele repetate ale elevilor noștri la companie le-au oferit oportunitatea de a înțelege mai profund industria materialelor de construcții și de a observa aplicațiile practice ale cunoștințelor teoretice dobândite în clasă. Le suntem recunoscători pentru contribuția semnificativă în direcționarea carierei multor elevi către domeniul tehnic.
Silvia Constantin Director Liceu Tehnologic “Constantin Cantacuzino” , Băicoi
Conștientizarea importanței protecției mediului începe de la vârste fragede. Le mulțumim specialiștilor din Wetterbest pentru modul interactiv prin care au reușit să le ofere copiilor informații prețioase despre conservarea mediului și protejarea biodiversității.
Plopeanu Pinescu Claudia Director gradinita Dandellion