Construim relații durabile

Servicii

Ne angajăm în a construi relații pe termen lung, bazate pe încredere și respect reciproc.
Credem că succesul se naște din parteneriate durabile și din promisiunea că, alături de noi, veți găsi nu doar produse și servicii de calitate ci și un partener de încredere, pregătit să vă asigure suport în provocările de zi cu zi.
Descoperă beneficiile obținute!

Calitate certificată

La Wetterbest calitatea și conformitate cu standardele internaționale nu este o optiune, este o garanție.
Compania Wetterbest este certificată ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001  și ISO 37301.


Portofoliul vast de produse, cu peste 400 de modele cu marcaj CE reflectă diversitatea și adaptabilitatea nostră la cerințele clienților. 


Fiecare produs, disponibil într-o gamă largă de forme, culori și finisaje, este fabricat din oțel și materiale de înaltă calitate, asigurând astfel rezistență și durabilitate superioară oricărei construcții.

Ambalare sigură

Ambalarea produselor reprezintă un aspect crucial pentru menținerea integrității și esteticii materialelor.


La Wetterbest ambalajul are un dublu rol, cel de a asigura protecția împotriva daunelor mecanice, de a facilita manipularea și transportul în condiții de maximă siguranță precum si acela de identifica complet si corect fiecare comandă. 


În acest fel  fluxul operațional este optimizat, conformitatea comenzilor este de 100% iar produsele, sunt protejate împotriva vibrațiilor, șocurilor și a altor evenimente care pot apărea în timpul transportului.

Transport asigurat

Știm cât de importantă este economia de timp și resurse în timpul unei lucrări de construcții.


De aceea, produsele noastre sunt livrate direct clientului și/sau la locația proiectului în termen de  72 de ore de la primirea comenzii.


Livrarea directă minimizează necesitatea de a stoca cantități de materiale, ceea ce poate reduce costurile asociate cu depozitarea, securitatea și gestionarea stocurilor. 


De asemenea, transportul asigurat de noi, în calitate de producători, reduce riscurile deteriorării produselor rezultate din manipulare necorespunzătoare. În acest fel materialele ajung la dumneavoastră într-o stare optimă și în timp util.

Suport tehnic

Reușita fiecărui proiect este și reușita noastră. De aceea, asigurăm traininguri tehnice specifice produselor noastre montatorilor si  clienților interesați din domeniul acoperisurilor metalice. Mai mult decât atât oferim consultanță și suport tehnic gratuit în fiecare fază a proiectelor.


Experții Weterbest furnizează informații clare, soluții rapide atât în ceea ce privește selectarea materialelor potrivite în funcție de caracteristicile fizice ale clădirii, condițiile climatice locale și preferințele estetice ale clientului cât și în ceea ce priveste partea de instalare corectă a unui acoperiș din tiglă metalică sau a soluțiilor noastre de împrejmuire.

Transparență operațională

Obțineți transparență totală. Urmăriți comenzile și facturile în timp real și accesați informații actualizate despre produse cu un singur click pe platforma noastră digitală.


Digitalizarea este implementată atât în procesele operaționale, dar și în relația cu clienții noștri care au access 7 zile din 7 la toate documentele aferente colaborării cu Wetterbest, prin portalul dedicat lor.

Accesează Portalul de Clienți

Marketing dedicat

Informarea este esențială în achiziția oricărui produs.
Materialele de marketing oferă informații detailate despre produsele din portofoliu, precum caracteristicile tehnice, garanții, forme, culori și finisaje disponibile, instructiuni și ghiduri de montaj.


Punem la dispoziția colaboratorilor noștri broșuri, cataloage, mostre, expozoare și alte materiale de promovare necesare pentru creștere și dezvoltare sustenabilă, adaptate perfect pieței locale și necesităților lor.