Calitate, rezistență și durabilitate certificată

Despre noi

Wetterbest este un producător strategic de sisteme complete pentru acoperișuri metalice din Romania.
Soluțiile noastre se adaptează oricărei cerințe de proiect, inclusiv arhitecturilor atipice din domeniul rezidențial, industrial sau al proiectelor de patrimoniu.
Certificăm calitatea construcțiilor prin folosirea unor materiale de înaltă calitate, în deplină conformitate cu reglementările internaționale și standardele de referință în domeniu și oferim clienților noștri consultanță specializată, asistență tehnică, livrare rapidă și suport digital.

Cu peste 40 de linii de producție automate, peste 400 de produse și o capacitate de producție anuală de peste 10 milioane de metri pătrați de tiglă metalică răspundem celor mai exigente standarde în domeniu construcțiilor.   

Misiune

Misiune

Misiunea noastră este să asigurăm siguranță în utilizare și estetică corespunzătoare tuturor clădirilor, oferind sisteme pentru acoperișuri metalice de cea mai înaltă calitate, rezistență și durabilitate.

Cum vor arăta clădirile viitorului depinde în mare măsură de ceea ce facem astăzi. Depinde doar de noi, cei implicați în acest domeniu, să contribuim la crearea de noi soluții sustenabile și accesibile în materie de sisteme de acoperișuri metalice rezidențiale și industriale.

Vezi detalii

Construim relații durabile bazate pe încredere și respect

Servicii


Ne dedicăm să oferim valoare adăugată partenerilor noștri printr-un pachet complet de servicii integrate menit să satisfacă nevoile complexe ale afacerilor moderne. 

În centrul filosofiei noastre se află angajamentul ferm pentru calitate, o promisiune fermă că fiecare produs și serviciu pe care îl furnizăm respectă cele mai înalte standarde. De asemenea, ne extindem sprijinul dincolo de produse și servicii prin oferirea de soluții digitale si marketing dedicat.

Vezi detalii

Ne implicăm pentru o lume mai bună

CSR


Credem că lucrurile bune se fac din inimă și ne dorim ca fiecare casă să devină acasă, un loc în care te simți confortabil și în siguranță alături de cei dragi.

Acțiunile noastre de responsabilitate socială vizează susținerea comunitaților în care ne desfășurăm activitatea, protecția mediului pentru o viață mai sănătoasă, dezvoltarea tinerei generații prin educație și susținerea excelenței în orice domeniu.

De peste două decenii calitatea a fost moștenirea și viitorul nostru

Istoric


Angajamentul nostru, bazat pe o experiență de peste două decenii, este de a asigura clienților noștri produse și servicii de cea mai înaltă calitate, contribuind totodată la creșterea și dezvoltarea comunităților din care facem parte și promovând un viitor sustenabil pentru noi și pentru generațiile viitoare. De peste 25 de ani produsele Wetterbest asigură siguranță, eficiență energetică și estetică oricărei clădiri.