A kerítésmegoldások horganyzott acélból készülnek, elektrosztatikusan előfestve, és a legkülönbözőbb árnyalatokban kapható festékkel védve. Rendkívül ellenállóak a környezeti tényezőkkel szemben, és fokozott mechanikai szilárdsággal rendelkeznek. 


A fém zsindelyes vagy fémlapos kerítés biztosan hosszabb élettartamú, mint a fa, amely idővel kiszárad, romlik és korhad. A horganyzott tábla hosszú távú védelmet nyújt az alkalmazott festékrétegnek, de a korrózió ellen is. Következésképpen ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően nem kell karbantartási munkálatokat végeznie.


A fém kerítésprofilok sokféle kivitelben és színben kaphatók, beleértve a fához hasonlót is. Fokozhatják egy ingatlan szépségét és vonzerejét, így nem csak védelmi szerepet tölthetnek be. Egy épületet egy jól megépített fémkerítés dobja fel a legjobban, igény szerint modern vagy konzervatív megjelenéssel, amely ugyanakkor erős és biztonságban tartja az ingatlant.

Kerítés megoldások

Válassza a Wetterbest fém cölöpöket vagy paneleket, ha masszív és stílusos kerítést szeretne gyártói áron. Ez a modern kerítési lehetőség extra stílust és biztonságot ad ingatlanának, kompromisszumok nélküli tartósságot és egyszerű telepítést kínál. Ideális bármilyen lakó- vagy kereskedelmi környezetbe, fémkerítésünket úgy terveztük, hogy kiállja az idő próbáját, miközben megtartja esztétikai vonzerejét és minőségét.