Parteneriat Colegiul Spiru Haret din Ploiești

Wetterbest a încheiat un parteneriat cu Colegiul Spiru Haret din Ploiești în cadrul proiectului Erasmus ”Orientarea în Carieră”. În cadrul primei întrevederi cu elevii claselor IX-a si a X-a, unde au fost prezenți reprezentații departamentului nostru de Resurse Umane, au fost abordate maimulte teme referitoare la carieră și obținerea unui loc de muncă.

Pregătire pentru viitor

Cu siguranță, fiecare generație de tineri are nevoie de mai mult sprijin atunci când vine vorba de alegerea unei cariere. Opțiunile vaste pe care le au acum tinerii la dispoziție sunt de cele mai multe ori un impediment în alegerea jobului ideal. De aceea este deosebit de important ca aceștia să cunoască cât mai bine ce presupune un interviu de angajare, care sunt cerințele unui loc de muncă și cum își pot identifica aptitudinile necesare unui anumit job.

În cadrul întâlnirii cu elevii am discutat mai multe subiecte, dar cele mai de interes au fost legate de pregătirea pentru un interviu de angajare și cum trebuie să se prezinte, pentru a avea mai multe șanse de reușită. Cred că astfel de acțiuni sunt deosebit de benefice pentru tineri și a fost o oportunitate de a le prezenta compania noastră” – a declarat Cristiana Arsene – Manager Resurse Umane, Wetterbest

În cadrul seminarului tinerii elevi au mai aflat cât de importante sunt acțiunile extrașcolare și voluntariatele pentru un viitor loc de muncă și care sunt așteptările de la un potențial angajator.