Rezistență și durabilitate în orice condiții


Explorează gama noastră de soluții industriale la Wetterbest, inclusiv tablă cutată de înaltă calitate și accesorii metalice. Fie că ai nevoie de materiale pentru acoperișuri industriale, clădiri agricole, sau proiecte de renovare, produsele noastre sunt proiectate pentru a oferi rezistență, durabilitate și protecție optimă.


Tabla cutată Wetterbest se remarcă prin rezistență sporită la șocuri mecanice și coroziune dar și în fața intemperiilor, datorită acoperirii cu strat de zinc a oțelului și a protecției multistrat pe ambele fețe.


Soluțiile Wetterbest cuprind o gamă largă de panouri de tablă cutată  la un preț avantajos pentru aplicații dintre cele mai variate.

Industrial

Panouri de tablă cutată


Soluțiile Wetterbest cuprind o gamă largă de panouri de tablă cutată  la un preț avantajos pentru aplicații dintre cele mai variate. Panourile de tablă cutată pot fi utilizate pentru acoperiș, placări la exterior respectiv interior, pentru construcțiile civile și industriale, reprezentând o soluție sigură pentru construirea și reabilitarea spațiilor cu diverse destinații.

Panourile de tablă cutată Wetterbest sunt fabricate din oțel galvanizat la cald și prezintă o greutate specifică redusă, cu o durata de viață îndelungată și capacitatea portantă mare.

Portofoliul Wetterbest conține 8 tipuri de dimensiuni de tablă ondulată în variate finisaje și vopsită în varii culori, având înălțimile cutelor între 8 și 60 mm și o garanție de până la 50 de ani. Prețul variază în funcție de caracteristicile tehnice alese pentru acoperiș sau alte lucrări executate.