Tablă fălțuită Faltz

Acoperișuri plane

Tablă Wetterbest Faltz este o învelitoare de acoperiș cu profilatură plană, de 0.50 mm sau 0.60 mm grosime, profilată pe dimensiuni cuprinse 500 mm - 1000 mm , acoperită cu vopsea și protecție multistrat, disponibilă și în varianta dublu-prevopsit.

Tablă fălțuită Faltz

Descriere detailată

Sistemele de învelitori realizate din minirulouri Faltz oferă multiple avantaje, atât în momentul execuției acestora cât și pe toata durata lor de viață. Fiind un oțel cu grosime optimizată și cu maleabilitate excelentă, acoperișul va dispune de o rezistență sporită la coroziune și zgârieturi, durabilitate la acțiunea factorilor de mediu și la radiațiile UV.

Este soluția ideală soluţie pentru acoperirea proiectelor rezidenţiale, comerciale sau industriale, atât pentru zona de acoperiş, cât şi în cea de faţade.


Panourile tip tablă fălțuită Faltz sunt panouri fălţuite tradiţional prin dublă-fălțuire, ceea ce înseamnă că au o durată de viață foarte mare și o siguranță sporită la infiltrații.

 

Acoperișul Wetterbest FALTZ asigură o frumusețe naturală atât caselor moderne, avangardiste cât și clădirilor istorice, de patrimoniu, datorită aspectului minimalist și eleganței clasice pe care o oferă. Este soluția ideală pentru cei care își doresc un acoperiș simplu, elegant, de bun gust.

 

 

Tabla fălțuită Wetterbest FALTZ este o soluție actuală foarte versatilă, potrivită atât pentru acoperișurile clasice cât și pentru cele cu design inovator. Oțelul moale folosit pentru realizarea acesteia poate fi modelat astfel încât să corespundă celor mai exigente cerințe legate de aspect, siguranță, securitate, rezistență în materie de învelitori.


.

 

Montajul se execută pe pantă cu înclinația de minim 3.5⁰ atunci când pe acoperiș nu există zone de intersecții (ex. dolie, coamă înclinată, pereți, etc) sau străpungeri (ex. cosuri fum, ferestre mansardă, etc) sau pe panta de 6⁰ până la 90⁰, pe majoritatea formelor de acoperiș. Lungimea unui panou Wetterbest Faltz se măsoară din centrul zonei fixe determinată pe șarpantă. Astfel, atât deasupra cât și dedesubtul zonei fixe panoul poate avea maxim 15 m.


.

Specificații pentru Tablă fălțuită Faltz

Soluții

Caracteristici

Finisaje:
Suprem 50, Neomat 30, Mat, Lucios, Dublu prevopsit
Cerințe tehnice:
PN-EN 10346
Panta minimă de instalare:
3,5 Grade
Materii prime:
Tablă din oțel prevopsit galvanizat la cald

Suprem 50

PUR50M

Neomat 30

PE60M

Mat

PE35M

Lucios

PE25

Dublu prevopsit

PE35/35

Grosime și Greutate

0,45 mm
0,6 mm
Tablă fălțuită Faltz

Produse alternative