Șipcă metalică semirotundă

Șipci de gard metalice

Șipca metalică de gard semirotundă de la Wetterbest sunt realizate din oțel galvanizat și prevopsite în câmp electrostatic, se livrează în variate dimensiuni și culori, iar acestea se pot monta orizontal sau vertical. Șipcile sunt acoperite cu un strat de zinc care protejează oțelul împotriva coroziunii și menține stratul de vopsea neafectat pentru o perioadă îndelungată de timp.


Șipcă metalică semirotundă

Descriere detailată

Șipca metalică de gard semirotundă accentuează frumusețea și atractivitatea unei proprietăți și astfel pot avea mai mult decât un rol de protecție. O construcție va fi mai bine pusă în valoare de un gard metalic bine construit, cu o aparență modernă sau conservatoare, după necesități, care în același timp este și solid și păstrează proprietatea în siguranță, toate acestea cu o întreținere minimă. Wetterbest este producător de șipcă metalică de gard, astfel încât fiecare comandă poate fi personalizată. Lungimea șipcilor de gard poate fi cuprinsă între 250 mm și 3000 mm, iar prețul variază în funcție de caracteristicile tehnice. Se regăsesc in oferta noastră la preț de producător. Într-un metru liniar de gard se potrivesc între 7 si 9 sipci, în funcție de distanța lasată între acestea. Șipicile de gard semirotunde sunt acoperite cu un strat de zinc care protejează oțelul împotriva coroziunii și menține stratul de vopsea neafectat pentru o perioadă îndelungată de timp. Șipcile sunt rezistente la intemperii și raze UV. Ele au marginile fălțuite pentru o durabilitate sporită la deformarea mecanică. Șuruburile de prindere pentru fixare pe structura metalică a gardului, vor fi cu capacitate de forare în funcție de grosimea suportului, de 4,8 x19 mm sau șuruburi de lemn pentru prinderea pe suport lemnos. Materia primă de înaltă calitate conferă șipcii de gard metalice o rezistență ridicată în fața factorilor de mediu, precum și o rezistență mecanică sporită.


Totul este simplu cu soluțiile noastre de împrejmuire. Montajul unui gard Wetterbest poate fi executat fără ajutorul unui profesionist, a unor cunoștințe tehnice avansate sau a unor instrumente speciale. În mod sigur, gardul din șipca metalică va avea o viață mai lungă decît lemnul care se usucă, se deteriorează și putrezește în timp. În medie, durata de viață a gardurilor realizate din sipci metalice Wetterbest este de câteva decenii.

Specificații pentru Șipcă metalică semirotundă

Soluții

Caracteristici

Finisaje:
Imitatie Lemn, Mat, Lucios, Dublu prevopsit
Cerințe tehnice:
PN-EN 10346
Materii prime:
Tablă din oțel prevopsit galvanizat la cald

Imitatie Lemn

PE35

Mat

PE35M

Lucios

PE25

Dublu prevopsit

PE35/35

Grosime și Greutate

0,4 mm
0,6 mm
Șipcă metalică semirotundă