Soluțiile de gard sunt realizate din oțel galvanizat și prevopsite în câmp electrostatic, , protejate de vopsea disponibilă într-o mare varietate de nuanțe. Acestea dispun de o rezistență ridicată în fața factorilor de mediu și prezintă o rezistență mecanică sporită. 


În mod sigur, gardul din șipcă metalică sau panouri metalice va avea o viață mai lungă decât lemnul care se usucă, se deteriorează și putrezește în timp. Tabla zincată va oferi o protecție îndelungată stratului de vopsea aplicat, dar și împotriva coroziunii. În consecință, datorită acestor caracteristici, nu veți fi nevoit să efectuați lucrări de mentenanță.


Profilele metalice pentru împrejmuire sunt livrate într-o varietate largă de modele și culori, inclusiv asemănătoare lemnului. Ele pot mări frumusețea și atractivitatea unei proprietăți și astfel pot avea mai mult decât un rol de protecție. O construcție va fi mai bine pusă în valoare de un gard metalic bine construit, cu o aparență modernă sau conservatoare, după necesități, care în același timp este solid și păstrează proprietatea în siguranță.

Soluții de gard

Alege șipca metalică sau panourile Wetterbest pentru un gard robust și elegant la preț de producător. Această opțiune de împrejmuire modernă adaugă un plus de stil și securitate proprietății tale, oferind durabilitate fără compromisuri și instalare ușoară. Ideală pentru orice mediu rezidențial sau comercial, șipca noastră metalică este proiectată să reziste în timp, menținându-și aspectul estetic și calitatea.