Țigla metalică Wetterbest
este realizată cu materie primă provenită de la importanţi producători de oţel zincat, aluzincat și prevopsit de pe piaţa europeană. Ea este de 7-10 ori mai uşoară decât ţiglele ceramice sau de beton, este uşor de montat, foarte rezistentă la coroziune datorită stratului de zinc și straturilor de vopsea și este rezistentă la intemperii şi radiaţii ultraviolete.

Datorită tehnologiei de producţie şi materialului din care este fabricată, ţigla metalică Wetterbest se comportă excelent la solicitările mecanice. Este uşor de întreţinut, iar suprafaţa ei nu reţine umezeala, praful sau alte impurităţi, acestea fiind îndepărtate foarte uşor de ploaie.

Astfel, spre deosebire de alte țigle, țigla metalică nu favorizează apariția mușchilor și mucegaiului. Nu în ultimul rând, ea a fost concepută pentru acoperișuri cu pantă, atât pentru construcții noi, dar și pentru renovări.
Țigla metalică Wetterbest are un design elegant şi este disponibilă într-o paletă largă de culori: peste 30 de nuanțe lucioase și mate. Modelele de țiglă metalică Imperator, Cardinal, Colosseum, Gladiator prezintă o înălțime a ondulei peste media uzuală, aspect care le conferă atât un avantaj estetic, cât și unul de rezistență mecanică.

Țigle metalice

Țigle metalice

Țigla metalică Wetterbest, cunoscută în multe medii și tablă de acoperiș, tablă tip țiglă sau învelitoare acoperiș, se remarcă prin rezistenţă mecanică la acţiunea factorilor de mediu, prin greutate specifică redusă,  siguranţă împotriva infiltraţiilor, prin gama variată de peste 400 de combinații de culori și finisaje precum și o durată medie de viaţă de 50 de ani.


În calitate de producători de top în domeniul învelitorilor pentru acoperișuri, promitem excelența și oferim o varietate mare de modele de țiglă metalică la un  preț accesibil. Prețul variază desigur de la produs la produs, în funcție de specificații.