Învelitoare tablă fălțuită - Preț de producător | Wetterbest
Sisteme de învelitori fălțuite
Tablă Wetterbest Click Vezi detalii
Sisteme de învelitori fălțuite
Tablă Wetterbest Faltz Vezi detalii

Despre sistemele de învelitori fălțuite Wetterbest

Soluţiile Wetterbest  pentru acoperişurile plane sunt sistemele de învelitori fălţuite. Astfel, pentru acoperirea suprafeţelor dintre cele mai variate, Wetterbest propune:

  • Panourile fălţuite tradiţional, configurate pe şantier din minirulouri din tablă plană pentru fălţuit Wetterbest Faltz;
  • Panourile cu falț mecanic Wetterbest Click

Durabilitate

Rigidizează ansamblul structural al acoperișurilor expuse la acțiunea vânturilor puternice, forțele de secțiune dezvoltate fiind mai mici decât în cazul altor tipuri de învelitori.

Etanșeitate ridicată

Sistemul de prindere prin fixarea ascunsă a panourilor contribuie la etanșeitatea perfectă a sistemului și nu permite infiltrare de apă sub învelitoare.

Estetică

Învelitorile plane au linii clasice, elegante, îmbinând metodele tradiționale cu tehnologia și oțelurile moderne, astfel încât să corespundă majorității cerințelor de aspect, siguranță, securitate, rezistență în materie de tablă plană metalică pentru acoperișurile clădirilor noi sau vechi, ale clădirilor monument și de patrimoniu sau a celor cu arhitectură contemporană.

Întreținere ușoară

Sunt ușor de întreținut, suprafața lor nu reține umezeală, praf sau alte impurități, acestea fiind îndepărtate foarte ușor de ploaie

Cere ofertă pentru proiectul tău
Contactează-ne