Țiglă metalică Wetterbest- Cea mai bună tablă de acoperiș

Alege Calitatea, Rezistența, Siguranța. Wetterbest - pe fiecare casă

Țigla metalică Wetterbest, cunoscută în multe medii și tablă acoperiș , tablă tip țiglă sau învelitoare acoperiș, se remarcă prin rezistenţă mecanică la acţiunea factorilor de mediu, prin greutate specifică redusă, prin gama variată de culori şi dimensiuni și o durată medie de viaţă de 50 de ani.

 

Țigla metalică Wetterbest este incombustibilă, folosirea acesteia drept material pentru realizarea învelitorilor, neinfluenţând clasa de rezistenţă la foc a acoperişurilor. Țigla metalică este realizată în cadrul unui proces tehnologic automatizat care permite prelucrarea mecanică prin deformarea plastică la rece a oţelului prevopsit.

În urma acestui proces se obține tablă ondulată în diverse modele, forme și culori.

Profilele ţiglei metalice Wetterbest sunt special concepute pentru a oferi siguranţă împotriva infiltraţiilor, prin etanşeitatea sporită faţă de alte tipuri de învelitori pentru acoperiș.

Țiglele metalice Wetterbest sunt produse originale, de calitate superioară, dezvoltate ca materiale pentru învelitorile de acoperişuri, la un preț avantajos.  Au o durată de viaţă mai mare decât învelitorile tradiţionale din țiglă ceramică sau tablă zincată, fiind compatibile cu orice tip de construcţii: case, blocuri de locuinţe, case de vacanţă, spaţii comerciale, hale industriale, proiecte de renovare sau construcţii noi.

În calitate de producători de învelitori pentru acoperișuri , oferim o varietate mare de modele de țiglă metalică la un  preț accesibil.

Solicită o ofertă de preț pentru acoperișul tău

Țigla metalică Wetterbest este realizată cu materie primă provenită de la importanţi producători de oţel zincat, aluzincat și prevopsit de pe piaţa europeană. Țigla metalică este de 7-10 ori mai uşoară decât ţiglele ceramice sau de beton, este uşor de montat, foarte rezistentă la coroziune datorită stratului de zinc și straturilor de vopsea și este rezistentă la intemperii şi radiaţii ultraviolete.

Datorită tehnologiei de producţie şi materialului din care este fabricată, ţigla metalică Wetterbest se comportă excelent la solicitările mecanice. Țigla metalică este uşor de întreţinut, iar suprafaţa ei netedă nu reţine umezeala, praful sau alte impurităţi, acestea fiind îndepărtate foarte uşor de ploaie.

Astfel, spre deosebire de alte țigle, țigla metalică Wetterbest nu permite apariția mușchilor și mucegaiului. Nu în ultimul rând, țigla metalică a fost concepută pentru acoperișuri cu pantă, atât pentru construcții noi, dar și pentru renovări.

Țigla metalică Wetterbest are un design elegant şi este disponibilă într-o paletă largă de culori: peste 30 de nuanțe lucioase și mate. Modelele de țiglă metalică Cardinal, Colosseum, Gladiator prezintă o înălțime a ondulei peste media uzuală, aspect care le conferă atât un avantaj estetic, cât și unul de rezistență mecanică.

Solicită o ofertă de preț pentru acoperișul tău

Avantajele oferite de țigla metalică Wetterbest

Calitate

Țigla metalică Wetterbest este fabricate din oțel zincat, aluzincat și prevopsit de cea mai înaltă calitate, de la importanți producători europeni precum ArcelorMittal Polonia, Macedonia, Belgia și Germania.

Greutate redusă

Țigla metalică are o greutate redusă, de 7-10 ori mai redusă decât ţigla ceramică sau de beton. Aceasta contribuie la reducerea costurilor de construcție, consumul de beton armat și lemn fiind mult mai mic comparativ cu construcțiile cu învelitori de 10-40 kg/mp.

Rezistență

Durabilitatea definește calitatea Wetterbest, țigla metalică fiind proiectată să reziste peste 50 de ani. Compoziția chimică a straturilor de zinc și vopsea oferă protectie îndelungată și durabilitate în orice condiții de vreme, rezultând o excelentă rezistență la ultraviolet și coroziune, precum și la prevenirea apariției mușchilor și a mucegaiului.

Estetică

Modernă, estetică, țigla metalică se încadrează perfect în orice stil arhitectural de clădire. Fiind ușor de montat și de întreținut, suprafața ei netedă nu reține umezeală, praf sau alte impurități. Tabla de acoperiș Wetterbest este disponibilă în 14 nuanțe lucioase și mate, în forme diferite și grosimi cuprinse între 0.4 mm și 0.6 mm.

Siguranță

Comportament excelent la solicitările mecanice, nu crapă și nu se sparge, datorită tehnologiei de producție și a materialului de calitate superioară. Țigla metalică Wetterbest este certificată ISO 9001 și conține marcaj CE.

Wetterbest – Pe fiecare casă

La fel de potrivite pentru construcții noi, cât și pentru renovări ale acoperișurilor existente, produsele Wetterbest se asociază cu tendințele arhitecturale moderne, oferind învelitori metalice de calitate, rezistente si sigure.

Calitatea WETTERBEST

Când spui Wetterbest, spui calitate, rezistență, siguranță. Suntem un brand românesc de încredere, recunoscut datorită calității produselor, în rândul montatorilor și distribuitorilor de la nivel național. Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri încredere, confort și siguranță prin produse care se achiziționează ușor și convenabil. În același timp, ne asumăm și rolul de educator în meseria de montatori de țiglă metalică, din dorința de a îmbunătăți calitatea lucrărilor, prin Școala Wetterbest.

Oferim produse și soluții pentru fiecare proiect, din dorința de a satisface cele mai înalte exigențe in materie de învelitori metalice pentru acoperișuri. Prin investiții constante, ne-am dezvoltat în timp  folosind cele mai noi și performante tehnologii din domeniul materialelor metalice de construcții.

Ne dorim să fim prima opțiune în recomandarea experților în montaje de acoperișuri, dar și a clienților, pe piața din România.

Valorile în jurul cărora ne desfășurăm activitatea sunt calitatea fără compromisuri, respectarea promisiunilor, pasiunea pentru lucrul bine făcut și grija față de oameni. [wtb_easteregg lid=2]

De la Wetterbest primești profesionalism, promptitudine, suport tehnic, un raport optim calitate-preț și sisteme performante într-o gamă variată de culori, pentru acoperișuri care durează o viață.

Cere ofertă pentru proiectul tău
Contactează-ne