Salvarea montană cu adevărat ''la înălțime''

Salvamont este unicul serviciu de salvare montană din România. În decursul ultimilor 10 ani au realizat peste 100.000 misiuni de salvare în munți și zone dificil de accesat salvând viețile a peste 65.000 de turiști.  Salvarea unei vieți  necesită insă nu doar pregătire tehnică avansată, ci și rapiditate în reacție și facilități de salvare robust construite din materiale de înaltă calitate.


Cu un nucleu de oameni inimosi, dăruiți meseriei nobile pe care și-au ales-o, cu o organizare din ce în ce mai bună și o bază materială corespunzătoare, structurile Salvamont sunt și vor fi mereu în slujba pasionaților cărările de munte.

Reabilitarea bazelor montane

În semn de apreciere a muncii pe care acești oameni extraordinari o depun zi de zi, ne-am alăturat misiunii lor și începând din 2021 susținem reabilitarea acoperișurilor bazelor montane de salvare cu învelitori metalice Wetterbest.

Este un demers în care ne-am angajat fiind siguri de calitatea, rezistența și durabilitatea produselor noastre în cele mai vitrege condiții - cele la altitudini mari, cu fenomene meteorologice de multe ori extreme.

Testat de munte. Pregătit de orice.

Acoperișurile Wetterbest au trecut cu succes testul timpului în cele mai vitrege condiții, cele montane, la altitudini de peste 2000 m.


Acest fapt ne bucură și ne întărește convingerea ca un acoperis Wetterbest este pregatit pentru a asigura confort, siguranță si valoare estetică oricarei construcții, fie ca vorbim de proiecte noi sau de renovare.

Wetterbest ne ajută considerabil, în eforturile noastre de a oferi condiții mai bune de muncă pentru salvamontiști, pentru a putea fi mai eficienți în ajutorul pe care îl oferim turiștilor și pentru ca activitatea de salvare montană să se poată desfășura cu adevărat la înălțime
Prof. Sabin Cornoiu Președintele Asociației Naționale a Salvatorilor Montani din România