Egyenes kerítésléc

Fém kerítéslécek

A Wetterbest egyenes kerítéslécek horganyzott acélból készülnek, elektrosztatikusan előfestve, különböző méretekben és színekben kaphatók, és vízszintesen vagy függőlegesen szerelhetők. Az egyenes kerítés különlegessége a bordázott geometria, két trapéz alakú ostyával az elülső oldalon.


Egyenes kerítésléc

Részletes leírás

Főként azon épületek és együttesek kerítéseinek építésénél használják, amelyek szilárdabb, karcsúbb architektúrájúak, egyenes vonalakkal és nagyobb magassággal rendelkeznek, így kiemeli a merész geometriákat és a modern formákat. Megjelenik a merész geometriák és a modern formák hangsúlyozása. A Wetterbest fém kerítéslécek gyártója, így minden megrendelés személyre szabható. A kerítéslécek hossza 250 mm-től 3000 mm-ig terjedhet, az ár pedig a műszaki jellemzőktől függően változik. Gyári áron találhatók meg kínálatunkban. A fém kerítésszerkezetre történő rögzítéshez a rögzítő csavarok a tartó vastagságától függően 4,8 x19 mm-es fúrási kapacitással, illetve a fa tartóra történő rögzítéshez facsavarok lesznek.


A rögzítő csavarok a fém kerítésszerkezetre történő rögzítéshez a tartó vastagságától függően 4,8 x19 mm-es fúrási kapacitással. A kiváló minőségű alapanyag a fém kerítésoszlopoknak nagyfokú ellenállást biztosít a környezeti tényezőkkel szemben, valamint nagy mechanikai szilárdságot. Kerítésmegoldásainkkal minden egyszerű. A Wetterbest kerítés telepítése szakember, fejlett műszaki ismeretek és speciális szerszámok nélkül is elvégezhető. A Wetterbest kerítés hosszabb élettartamú lesz, mint a fa, amely idővel kiszárad, romlik és korhad. A Wetterbest fémlécekből készült kerítések élettartama átlagosan több évtized.

Műszaki adatok Egyenes kerítésléc

Megoldások

Jellemzők

Bevonatok:
Fa utánzat, Mat, Fényes, Fényes dupla elofestett
Műszaki követelmények:
PN-EN 10346
Nyersanyagok:
Előfestett melegen horganyzott acéllemez

Fa utánzat

PE35

Mat

PE35M

Fényes

PE25

Fényes dupla elofestett

PE35/35

Vastagság és súly

0,4 mm
0,6 mm
Egyenes kerítésléc