Kerítéspanelek egyenes léccel

Kerítés megoldások


Az egyenes rácsos kerítésprofilok horganyzott acélból készülnek, horganyzott védelemmel védett festékkel, amely számos egyedi árnyalatban és hosszban kapható. Könnyen összeszerelhetők és nem igényelnek karbantartást.

Kerítéspanelek egyenes léccel

Részletes leírás

Az egyenes léces kerítéspanel-rendszer könnyen összeszerelhető és vízszintes elrendezésben beton- vagy acéloszlopokra szerelhető. Az acélrudak száma a projekt specifikációinak megfelelően változik. A rácsos kerítéspanelek acélkivágásai és a lécek tetszőleges távolságban elhelyezhetők.

A profilok horganyzott acélból készülnek, horganyzott védelemmel védve, amelyet a legkülönbözőbb árnyalatokban kapható festék véd, így a kerítés kívülről és belülről is tetszetős megjelenést kap. A kerítéselemek korrózió-, rozsda- és rothadásmentesek.

 

A vakkerítés panel fő alkotóeleme a D-laminát. Előre festett acélból készül, és vízszintesen a kerítéspanelt kiegészítő függőleges profilok közé van szerelve. Olyan geometriával rendelkezik, amely szilárdságot ad a profilnak, és a kívánt távolságra helyezhető el egymástól.

 

 

A Wetterbest kerítéspanelek személyre szabott hosszúságban készülnek, és esztétikus megjelenést biztosítanak kerítésének hosszú élettartamához, anélkül, hogy a karbantartás miatt aggódnia kellene, mint a fakerítések esetében.

 

Műszaki adatok Kerítéspanelek egyenes léccel

Megoldások

Jellemzők

Műszaki követelmények:
PN-EN 10346
Nyersanyagok:
Előfestett melegen horganyzott acéllemez

Műszaki méretek

Teljes panelszélesség:
178 mm

Alternatívák