Iti multumim pentru interesul manifestat fata de compania noastra. - Wetterbest

Iti multumim pentru interesul manifestat fata de compania noastra.

Vom analiza CV-ul dvs. si veti fi contactat/a in situatia in care abilitatile si experienta dvs. corespund cerintelor posturilor noastre.

Pentru orice detalii legate de procesul de recrutare sau pentru a ne comunica schimbarea datelor dvs de contact, ne puteti contacta pe e-mail: hr@wetterbest.ro

Iti aducem la cunostinta faptul ca datele personale furnizate prin intermediul CV-ului vor fi prelucrate de catre WETTERBEST S.A in conformitate cu Regulamentul UE 679/2016, in procesul de selectie si recrutare in vederea ocuparii posturilor vacante, pentru indeplinirea interesului legitim al companiei de a avea forta de munca pentru realizarea activitatilor comerciale.

Noi, WETTERBEST S.A ne angajam sa folosim datele furnizate in CV numai in scopul finalizarii procesului de recrutare, sa le pastram in siguranta in conditiile legii si sa va asiguram drepturile prevazute in Regulamentul UE 679/2016: la solicitarea Dvs. scrisă puteţi beneficia de dreptul de acces la datele personale şi de a nu fi supus unei decizii automate individuale, în condiţiile Regulamentului UE 679/2016. dreptul de interventie si să vă opuneţi prelucrării datelor dumneavoastra personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea acestora.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, pe care s-o depuneţi la recepţie, de unde va fi transmisă administratorului de bază de date din cadrul companiei, urmand să primiţi un raspuns scris în termenul prevăzut de lege.

Datele furnizate vor fi stocate pe o durata de 12 luni de la primirea candidaturii dvs, timp in care veti putea fi contactat in vederea programarii unui interviu.

Pentru orice detalii legate de procesul de prelucrare si stocare a datelor dvs sau pentru a ne comunica schimbarea datelor dvs de contact, ne puteti contacta la adresa de e-mail gdpr@wetterbest.ro. Persoana vizata se poate informa si la ANPSDCP https://www.dataprotection.ro/ sau adresa la anspdcp@dataprotection.ro

Datele dumneavoastra cu caracter personal nu vor fi transferate catre terti decat in scopul indeplinirii obligatiilor legale ale WETTERBEST SA, daca va fi cazul.

Cu drag,
Echipa WETTERBEST SA

Contactează-ne