Cserepeslemezek - Wetterbest

A Wetterbest cserepeslemezekről

A Wetterbest termékek eredetiek, kiváló minőségű termékek és tetőfedő burkolóanyagként voltak tervezve. Hosszabb élettartamuk van, mint a hagyományos kerámia cserepeknek vagy horganyzott lapoknak, és kompatibilisek bármilyen célú építési típussal: lakóházak, tömbházak, nyaralók, közintézmények, kereskedelmi helyiségek, ipari csarnokok, felújítási projektek vagy új épületek.

A Wetterbest cserepeslemezek profiljait kifejezetten úgy tervezték, hogy biztonságosabbá tegyék a szivárgások ellen, fokozott ellenállással a más típusú tetőburkolatokkal  szemben. A Wetterbest® fém burkoló lemezek nagyon jó eredményeket érnek el a mechanikai terhelés-teszteken.

A Wetterbest cserepeslemezek automatizált technológiai eljárással készül, amely mechanikus megmunkálást tesz lehetővé az előre festett acél hidegen való formázása révén.

A Wetterbest tetőburkoló fémlemez kiemelkedő mechanikai ellenállást biztosít a környezeti tényezőkkel szemben, bármilyen típusú szerkezettel való kompatibilitással, kis fajsúlyával, amely 7-10-szer kisebb, mint a kerámia cserép és a betoncserép, széles színskálájával és méreteivel, és amely átlagos élettartama 50 év.

A Wetterbest tetőburkoló fémlemez nem gyúlékony, tetőburkoló anyagként használható, anélkül, hogy a tetőszerkezet tűzállósági osztályát befolyásolná.

Kérjen árajánlatot

Miért válassza a Wetterbest cserepeslemezeket?

 • Horganyzott, alumínium-cink bevonatú és előre festett, európai szinten neves  acélgyártóktól, mint például ArcelorMittal Lengyelország, Macedónia, Belgium és Németország, beszerzett nyersanyagból készül.
 • A hullámosság magassága és a modulok közötti szint magassága a Gladiator-nál és a Plus-nál  a szokásos átlag fölött van – ami a Wetterbest® fémlemez paneleket úgy esztétikai előnnyel, mint fokozott mechanikai szilárdsággal látja el.
 • Súlya 7-10-szer kisebb, mint a kerámia cserép vagy a betoncserép súlya.
 • Elegáns formatervezésűek és sokféle színben kaphatók; több mint 30 fényes és matt árnyalatban.
 • A fém tetőborító lemezek nem válnak le a tetőről földrengés esetén. Ellenállnak az időjárásnak, a korróziónak és az ultraibolya sugárzásnak.
 • Fokozott ellenállás a korrózióval szemben a cinkréteg és a festékrétegek révén.
 • Könnyen felszerelhetők.
 • Könnyen karbantarthatók, a sima felület nem tartja meg a nedvességet, port vagy más szennyeződéseket, amelyeket az eső könnyen eltávolít. Ily módon, ellentétben más típusú tetőborítókkal, nem engedik meg a moha és a penész megjelenését.
 • A gyártási technológiának és a nyersanyagnak köszönhetően a Wetterbest® fém borítólemezek kiválóan működnek a mechanikai igénybevételeknél, nem repednek meg és nem szakadnak meg.
 • Átlag életkora 50 év.
 • Mind az új, mind a létező tető-felújításokra tervezték, amelyek minimális dőlésszöge 14˚.
 • A Wetterbest borítólemez dombornyomási profilja maximális biztonságot nyújt a beszivárgások ellen, valamint növeli a mechanikai szilárdságot, köszönhetően a a modulok közötti szint kiterjesztésére 20 mm-re, sőt akár 30 mm-re is – a Wetterbest® Plus profil esetén.
 • Az 5 kg / m2-nél kisebb, csökkentett súly, lehetőséget nyújt úgy a tetőszerkezet gazdaságos méretezésére, amely a faanyag használat csökkentését eredményezi, mint az általános konstrukcióra, amely csökkentett vasbeton felhasználást eredményez, a 10-40 kg / nm tetőborító rendszerekkel szemben.
 • A Wetterbest dombornyomott fém borítólemez szabvány-vastagsága 0,50 mm – 0,60 mm.

A tartós fém borítólemez a következő három feltételnek együtt kell megfelelnie: jó minőségű nyersanyag, pontos profilozás a fejlett automatizált gyártás-vonalon és minőségi összeszerelés (engedélyezett forgalmazókon keresztül).

A Wetterbest egyszerre kínálja mind a 3 kötelező követelményt egy kiváló minőségű, tartós borítólemezre, mind egyéb előnyöket, mint például a gyors szállítás és a szaktanácsadás.

Nem ajánlott 8 lépésnél hosszabb fém borítólemez-paneleket használni, mivel azok visszafordíthatatlanul deformálódnak, függetlenül attól, hogy hogyan kezelik őket!

Kérjen árajánlatot a tetőre
Contactează-ne