Történelem és látás - Wetterbest

A Wetterbest kiváló szolgáltatásokat kínál az ügyfeleknek

Gyors szállítás
Biztonságos csomagolás
Tanúsított minőség
A termék nyomon követhetősége
Szaktanácsadó
Technikai támogatás

A Wetterbest egy román márka, amely abból a célból jelent meg a piacon, hogy hatékony és megfizethető megoldásokat kínálhasson a tetőrendszerek számára.

A cég, amely megalapozta a márka kifejlesztését, már 1999-ben megalakult. Miután importőrből a tetőfedő rendszerek helyi gyártójává vált, a cég az üzletfejlesztés új szakaszába lépett, majd 2017-ben csatlakozott és részévé vált a TeraPlast Ipari Csoportnak.

A 2021-es évtől a Wetterbest céget a hőszigetelő és építőanyag-ipari világelső, vezető cég, a Kingspan International Group vette át.

A Wetterbest küldetése

A Wetterbest küldetése, hogy biztonságot és kényelmet nyújtson otthona számára a legmagasabb minőségű, legerősebb és legtartósabb fém tetőfedő rendszerek révén.

Küldetés

A Wetterbest küldetése, hogy biztonságot és kényelmet nyújtson otthona számára a legmagasabb minőségű, legerősebb és legtartósabb fém tetőfedő rendszerek révén. Továbbá, tiszteletben tartva a jól végzett munka ígéretét,

a Wetterbest a Wetterbest Iskola révén felelősséggel vállalta a fémcserép-összeszerelő szakma oktatójának szerepét is, és ezzel az első romániai gyártóvá vált, amely az Európai Unió szintjén elismert bádogosokat képezhet ki a tetőburkoló- és tetőfedő rendszerek számára.

A Wetterbest jövőképe

Új, fenntartható és elérhető áron való megoldások létrehozása a lakóingatlan és ipari, fém tetőfedő rendszerek számára.

Jövőkép

Új, fenntartható és elérhető áron való megoldások létrehozása a lakóingatlan és ipari, fém tetőfedő rendszerek számára. Az, hogy hogyan fognak kinézni a jövő épületei, nagyban függ attól, hogy mit teszünk ma.

Ezért határozott meggyőződésünk, hogy mindannyiunk, ezen a területen részt vevő személyek felelőssége hozzájárul az új, könnyebb, tisztább, biztonságosabb és fenntarthatóbb világ építőanyagainak kifejlesztéséhez

A Wetterbest értékei

 

A Wetterbest olyan szilárd értékekkel azonosul, amelyek konszolidálták az egész vállalat minennapi működését.

Becsületesség

Ez az alapvető érték, amely minden tevékenységünk alapját képezi, és amely szabályozza mindennapi működésünket.

Elkötelezettség

– A gyártási és csomagolási folyamat a szakterületen az emberek, illetve a környezet legfejlettebb biztonsági szabványainak megfelelően történik.

Rugalmasság

Termékeket és megoldásokat kínálunk minden projekthez, abból a vágyból, hogy megfeleljünk a fém tetőfedés legmagasabb követelményeinek

Innováció

Megoldásokat dolgozunk ki a legújabb és legfejlettebb technológiák felhasználásával a fém építőanyagok területén.

Vállaljuk azt az ígéretet, hogy helyesen cselekszünk, minőségi termékeket kínálunk, amelyek könnyen és megfelelő áron megvásárolhatók.

A Wetterbest stratégia

 

Mindig partnereink mellett állunk, komplex oktatási programokat, támogatást és tanácsadást, kínálunk abból a célból, hogy többlet értéket teremtsünk számukra és a Wetterbest tetők kedvezményezettjei számára.

Stratégia

A vállalat fejlődését megalapozó stratégia szilárd vállalkozási elvekből indul ki, amelyek  az állandó és következetes beruházásokatat, a technológiafejlesztést, a legmagasabb minőségű alapanyagokat,

a Wetterbest csapat folyamatos fejlesztését, a termékportfoliót és azokat a piacterületeket veszik figyelembe, amelyeken működünk.

A Wetterbest ígéret

A megtett ígéreteket be kell tartani.
A piacon való megjelenésétől a mai napig, a Wetterbest felelősséget vállal az ügyfelek, az alkalmazottak és a partnerek iránti elkötelezettségért.

Kompromisszumok nélküli minőség

A gyártás során csak olyan alapanyagokat használunk, amelyek megfelelnek a hatályos irányelvek által előírt minőségi tanúsítványoknak.

Szilárdság

A tetőrendszereket olyan technológiák alkalmazásával fejlesztjük ki, amelyek fokozott ellenállást biztosítanak a mechanikai ütések, a korrózió és az időjárási hatásokkal szemben.

Tartósság

A burkolat védelmére alkalmazott többrétegű technológia biztosítja termékeink hosszú élettartamát.

Hatékonyság

Egy elkötelezett csapat válaszol az ügyfelek kéréseire, tanácsokkal és technikai támogatással szolgál, és a termékeket gyorsan – 48 órán belül – kézbesítik.

Szakértelem

Tanácsadást és technikai támogatást kínálunk a tető legjobb megoldásainak kiválasztásához.

Fenntarthatóság

A Wetterbest által kifejlesztett tetőfedő rendszerek fenntartható megoldást jelentenek az otthon biztonságára, kényelmére és energiahatékonyságára.

Megbízható partner

A Wetterbest támogatja a stabil, hosszú távú partnerségeket. Az évek során a vállalat szoros partnerséget alakított ki valamennyi munkatársával.

Elkötelezett munkáltató

A Wetterbest több mint 300 tagból álló csapata a vállalat legfontosabb része, amelynek fejlesztésében aktívan részt vesz.

Istoric

2020

2020 júliusában aláírják az adásvételi szerződést a Kingspan Group PLC nemzetközi csoporttal

2020

Megnyitják az új gyárat a Prahova megyei Băcoi településen, 9,4 millió eurós beruházás után

2019

A Depaco cég Wetterbest-é válik, a TeraPlast Group eléri a vállalatban való részvétel 99% -át.

2017

Előzmények

2016

Új munkapont nyílik Bacău (Bákó) városban.
Megkezdődik a vállalat exporttevékenysége.

2013

A Depaco megszerzi a Cortina részvények 51% -át, és megkezdi a gyártást a Dolj megyei Podari település második telephelyén.

2007

A vállalat üzleti területe kibővül, importőr státusról gyártó státusra változik.

1999

A Depaco® cég bemutatja a Wetterbest márkát, mint a fém tetőburkolat importőre.

Contactează-ne