Történelem és látás - Wetterbest

A cégről

A Wetterbest® a helyi iparág egyik vezető, tetőburkoló rendszer gyártója.

Az erős vállalkozói elveket követő, 18 éves folyamatos fejlesztés után, melynek során az importőrről egy sikeres helyi gyártóvá váltunk, 2017-ben a vállalat a Teraplast ipari csoporttal való partnerségen keresztül fejleszti a piacra kerülő termékek minőségét, amely csoport a többségi részesedést irányítja.

A „legalacsonyabb ár” ígéretek és fenntarthatatlan garanciák által irányított piacon a Wetterbest komolysággal, szigorral, ipari kiválósággal, kompromisszummentes minőséggel és ígéretek betartásával nyerte el hírnevét.

A Wetterbest elképzelés

A termékek mellett, a vállalat ügyfelei számára kiemelt szolgáltatások: gyors szállítás (48 óra), árucsomagok biztonságos csomagolása és minőségtanúsítás az ISO 9001:2015 szabványnak megfelelően és a nyomonkövethetőség (a termékek azonosításának képessége), tanácsadási és műszaki támogatási szolgáltatások.

A sikeres Wetterbest történet ara a meggyőződésre támaszkodik, hogy csak egy jól körülhatárolt közép- és hosszú távú fejlesztési stratégia, valamint a legmodernebb automatizált gépekbe és az emberekbe való következetes beruházása képes olyan termékek előállítására, amelyek megfelelnek az európai szabványoknak, és amelyeket az igényes ügyfelek is értékelnek.

A „legalacsonyabb ár” ígéretek és fenntarthatatlan garanciák által irányított piacon a Wetterbest komolysággal, szigorral, ipari kiválósággal, kompromisszummentes minőséggel és ígéretetek betartásával nyerte el hírnevét.

History

Certifications and Declarations of Performance

TELJESÍTMÉNYNYILATKOZAT - Fém tetőcserép
TELJESÍTMÉNYNYILATKOZAT - Hullámlemez:
Garancia
MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT - TETŐBURKOLATOK KIEGÉSZÍTŐ FÉMELEMEI
MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT - VÍZELVEZETŐ RENDSZER TETŐBURKOLATOKHOZ
MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT - PROFILLEMEZEK WETTERBEST TÍPUSÚ BURKOLATOKHOZ
TELJESÍTMÉNYNYILATKOZAT - WTB Click Lemez
Contactează-ne