Wetterbest Egyesület - Wetterbest

Wetterbest Egyesület

A Wetterbest Egyesület a Közösségért 2016-ban született, a vezetőség azon vágyából, hogy valamit visszaadhasson a közösségnek, amelynek része. Különös figyelmet fordítanak a Băicoi-, valamint a szomsédos területeken élő  gyermekek és a fiatalok számára, akiknek optimális oktatási, egészségügyi és erkölcsi feltételekre van szükségük annak érdekében, hogy fejlődjenek és a jobbra törekedés vektorává váljanak.

A vállalat részt vesz az oktatási, az egészségügyi, a vállalkozói szellem, a művészet és a sport területén szervezett projektekben. Az egyesület projektjei magukban foglalják: az ösztöndíjak biztosítása rendkívüli tanulási eredményekkel rendelkező diákok számára, a cég saját teniszpályáin szervezett tenisz oktatás ingyenes felíratkozás a gyerekeknek, a Băicoi rögbi klub – CS Aurora támogatása, iskolai táborok és pénzügyi támogatás a  sportversenyeken való részvétel támogatása.

 

Az egyesület székhelye: Oltului utca 145 szám, Băicoi, Prahova megye, irányítószám: 105200

E-mail: asociatiawtb@wetterbest.ro

A vállalat eddigi tevékenységei között felsorolható: a “Constantin Cantacuzino” Băicoi Műszaki  Középiskola diákjainak iskolai táborának támogatása, a Ţintea Gimnázium Informatikai Laboratóriuma részére való tőkejuttatás, a Liliesti Gimnázium Băicoi iskolai könyvtárának felújítása és tankönyv-vásárlás biztosítása Elena Isabela Bulgaru tanuló támogatása a Nyugat-Londoni (University of West London) Egyetem Kriminológiai és Pszichológiai Karán végzett tanulmányai során.

Ezen kívül a Wetterbest aktívan részt vesz a Băicoi közösségben, az azonosított igényeknek megfelelően. Például az egyesület együttműködött a Helyi Polgármesteri Hivatallal, hogy felújítsa a Smurd Tűzoltók székhelyének tetőfedését Băicoi-ban. Továbbá, a cég a Băicoi Kórház sebészeti osztályát is több mint 20.000 eurós felszereléssel látta el.

Contactează-ne