Hullámlemez Wetterbest W10 - Wetterbest
Hullámlemez

Wetterbest W10 hullámlemez

A trapéz alakú W10 hullámlemez 1150 mm-es, 921 mm-es, illetve 871 mm-es szélességben kapható. A 10 mm-es redőmagasságú W10 hullámlemez folyamatos alátámasztáson végzett burkolási munkákhoz használható. Tökéletes ipari projektekhez, az épületek külső és belső részeinek burkolásához, falakhoz és különféle esztétikai szerepet játszó különféle alkalmazásokhoz, valamint lakásépítésekhez (házak, társasházak, irodák) és tetőrészek, kerítések és ereszek burkolásához.

 

Alapanyag :
Melegen horganyzott, előfestett acél
Vastagság :
0,50 mm-ig
Festék védőréteg :
25 μm/35 μm/50 μm/60 μm
Lemez hossza :
4000 mm

leírás

A Wetterbest W10 hullámlemez alacsony fajsúlyú, nem befolyásolja negatívan a szerkezet terhelését. Nem éghető és nem befolyásolja a szerkezet tűzállósági osztályát.

Felhasználási terület:

A trapézprofilú W10-es hullámos fémlemezek burkolatként szolgálnak az épületek külsõ, illetve belsõ külsejének különbözõ illesztési megoldásainál, folytonos tartóra szerelt tetőfedéseknél, kerítéseknél stb.

Szállítás, kezelés és tárolás:

A hullámkartont raklapon szállítjuk, a sérülések elkerülése érdekében. Kötelező száraz és szellőző helyen tárolni, távol a közvetlen napsugárzástól, nedvességtől és potenciálisan agresszív anyagoktól (pl. habarcs, savak, talaj stb.).

Környezetvédelem Wetterbest W10 hullámlemez

A termék biológiai szempontból semleges, nem bocsát ki radioaktív kibocsátást és nem környezetszennyező tényező.

Hullámlemez A Wetterbest W10 külső és belső burkolásra és burkolásra, kerítések és burkolatok építésére stb.

Műszaki vázlatok

Teljes lemezfelület szélessége :
1150 mm
Felhasználható mszélesség :
1105 mm
Lemez hullámmagassága :
10 mm
Contactează-ne