Wetterbest îşi extinde portofoliul de produse cu centrale fotovoltaice pentru segmentul rezidenţial - Wetterbest

Wetterbest îşi extinde portofoliul de produse cu centrale fotovoltaice pentru segmentul rezidenţial

Wetterbest îşi extinde portofoliul de produse cu centrale fotovoltaice pentru segmentul rezidenţial

Wetterbest îşi extinde portofoliul de produse cu centrale fotovoltaice pentru segmentul rezidenţial şi o gamă variaţă de componente ce asigură beneficiarilor reducerea consumului de energie electrică din reţea şi implicit reducerea facturilor lunare, autonomie în consumul energiei electrice şi chiar independenţă energetică.“

Centralele fotovoltaice oferite de Wetterbest se remarcă printr-un sistem de instalare uşoară pe acoperişul clădirilor actuale sau în momentul renovării acestuia, produse de nouă generaţie cu o garanţie de până la 25 de ani şi o eficienţă energetică personalizată pe nevoile oricărui tip de locuinţă.

„Acoperişul este un element extrem de important in ceea ce înseamnă eficienţa energetică a unei clădiri. Prin oferirea posibilităţii de achiziţie a centralei fotovoltaice în momentul achiziţiei unui sistem de invelitori metalice dorim să optimizăm timpul, efortul şi nu în ultimul rând bugetul clienţilor nostri.

Oferim consultanţă de specialitate în alegerea soluţiei potrivite fiecărui tip de locuinţă şi suport în întocmirea dosarelor pentru obţinerea finanţărilor nerambursabile” a declarant d-nul Marian Pîrvu, Director General Wetterbest.

În oferta Wetterbest se regăsesc 3 tipuri de sisteme fotovoltaice, prin care consumatorii pot beneficia de energie verde, regenerabilă: ON-GRID – conectate la sistemul energetic national, HIBRID – sisteme autonome proiectate astfel încât să includă stocare în baterii pentru a asigura continuitatea furnizării energiei pe timpul nopţii sau când nivelul de iradiere solară este insuficientă, OFF-GRID – energia generată este încorporată în baterie.

În funcţie de nevoile personale, consumatorii pot opta în cazul fiecărui sistem ales pentru trei tipuri de pachete, cu puteri de 3 kW, 6 kW şi 10 kW. Acestea cuprind panouri fotovoltaice, sisteme de susţinere, invertoare solare, acumulatori şi accesorii de calitate superioară, la cele mai competitive preţuri, menţionează comunicatul.

Contactează-ne