98,6% dintre clienți sunt mulțumiți și foarte mulțumiți de produsele Wetterbest - Wetterbest

98,6% dintre clienți sunt mulțumiți și foarte mulțumiți de produsele Wetterbest

98,6% dintre clienți sunt mulțumiți și foarte mulțumiți de produsele Wetterbest

Într-un studiu intern realizat la începutul acestui an pe beneficiarii finali ai produselor Wetterbest a rezultat că 98,6% dintre aceștia sunt mulțumiți și foarte mulțumiți de calitatea acestora. De asemenea, intenția de recomandare a produselor Wetterbest este de peste 97%.

O piață aparte, un business în care un lucru esențial este calitatea și satisfacția clientelei. Ca să aflam mai multe lucruri despre specificul acestei piețe, am inițiat un dialog cu CEO Wetterbest, Marian Pîrvu.

În luna iulie a anului trecut, a fost consemnata o mișcare importantă pentru Wetterbest: vânzarea catre Grupul Kingspan, liderul mondial în industria materialelor de termoizolare. Dar, lucrurile nu s-au oprit aici. „În anul 2020, Wetterbest a deschis o nouă fabrică în localitatea Baicoi din județul Prahova, investiția totală fiind de 44,5 milioane

de lei, iar capacitatea totala de producție de peste zece milioane de metri patrați de țiglă metalica pe an. În noul amplasament au fost relocate și activitățile de producție și logistică, astfel încât ne desfășurăm activitatea într-o singură locație“, a declarat Marian Pîrvu, în exclusivitate pentru Capital. „Totuși, marea provocare a fost lockdown-ul, care a survenit cu două zile înainte de inaugurarea fabricii de la Băicoi. Am crezut că o să fie un moment de impas pentru companie, dar ne-am bucurat să vedem, la jumătatea lunii mai, că o parte dintre români continuă investițiile începute. Toată lumea este însă mult mai chibzuită în alegerile pe care le face“, subliniază CEO Wetterbest.

La ce ne așteptăm în 2021

Și în această piață, lucrurile evoluează surprinzător de rapid. Noile provocări, atât macroeconomice cât și ale industriei materialelor de construcții, impun o atitudine proactivă.

Proiectele noastre pentru acest an vizează oferirea suportului necesar dezvoltării partenerilor noștri, valorificarea fluxurilor îmbunătățite în ceea ce privește producția și livrarea produselor și dezvoltarea continuă a echipelor noastre, spune șeful Wetterbest. „Ne dorim să fim alături atât de românii care își renovează casele cât și de investitorii care au început să construiască ansambluri rezidențiale în zonele periferice ale marilor orașe. Avem produse adaptate pentru toate tipurile de proiecte. În portofoliul companiei noastre se regăsesc atât produse mainstream cât și produse premium, care satisfac cele mai înalte exigențe în materie de durabilitate și design“, mai spune Marian Pîrvu.

Secretul succesului Wetterbest

Marian Pîrvu ne-a vorbit și despre cum se construiește un business de succes. „Sunt mai multe ingrediente în această rețetă, dar la baza ei stă satisfacerea cerințelor clienților prin produsele de calitate, oferirea suportului tehnic de specialitate și comunicarea onestă“, spune CEO Wetterbest. „În plus, din rețeta succesului face parte și Școala Wetterbest, licențiată de Ministerul Educației, cu diplome recunoscute de Ministerul Muncii, în România și în Uniunea Europeană. Deocamdată, avem o lista de așteptare, dupa pandemie vom continua formarea de montatori“, mai precizează Pîrvu.

Contactează-ne