Afacerile Wetterbest cresc cu 45%, iar compania inaugurează un nou showroom - Wetterbest

Afacerile Wetterbest cresc cu 45%, iar compania inaugurează un nou showroom

wetterbest showroom cluj

Wetterbest unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperişuri, a înregistrat în primul trimestru al acestui an, o creștere de 45% a vânzărilor de țiglă metalică.

Dacă în primul trimestru al anului trecut compania livra peste 507.000 de metri pătrăți de țiglă, în primele trei luni ale acestui an vânzările au trecut pragul de 738.000 de metri pătrați.

„Oferim un raport optim calitate-preț, o gamă largă de culori, dar și accesoriile necesare pentru un acoperiș complet, la cele mai înalte standare. De-a lungul timpului, Wetterbest a câștigat încrederea clienților prin calitatea produselor și serviciile profesioniste, fapt care ne menține în topul producătorilor de țiglă metalică de pe piața românească” a declarat Marian Pîrvu, Director General Depaco-Wetterbest.

Wetterbest oferă sisteme complete pentru acoperiș, principalele atribute ale produselor sale fiind calitate, rezistență, siguranță. Având în vedere că acoperișurile se schimbă în România numai atunci când se distrug, specialiștii Wetterbest recomandă întotdeauna ca acestea să fie complete, adică pe lângă profile să conțină toate accesoriile metalice, de siguranță, de ventilație și etanșare.

Începând cu 24 iunie, produsele Wetterbest sunt disponibile și în noul showroom Wetterbest din Brașov – cel de-al treilea din țară, după Cluj-Napoca și Timișoara. Pe lângă gama de sisteme complete pentru acoperișuri, în locația de pe bulevardul Griviței, din Brașov, clienții vor beneficia de consultanță în alegerea soluțiilor potrivite pentru acoperișuri, din partea unei echipe de specialiști.

„Deschiderea acestui showroom în Brașov face parte din strategia noastră de a fi mai aproape de clientul final și este în acord cu obiectivele noastre pe termen mediu, de creștere a cotei de piață și a notorietății brandului. Dorim să oferim clienților posibilitatea de a vedea toată gama de sisteme de acoperișuri din portofoliu și să îi ajutăm să ia cea mai bună decizie pentru casa lor”, a adăugat Marian Pîrvu, directorul general Depaco-Wetterbest.

Producția Depaco se desfășoară pe mai mult de 40 de linii automate în trei locații, Băicoi (Prahova), Podari (Dolj) și Sărățel (Bistrița Năsăud), iar recent au fost începute lucrările la o nouă unitatede producție în Prahova. La finalizare, noua unitate va avea o capacitate anuală de producție de peste 10 milioane de metri pătrați de țiglă metalică.

Compania are o experiență de 20 de ani pe piața de învelitori metalice. Astăzi, fabricile din România produc: 4 tipuri de țiglă metalică, tablă cutată de 5 tipodimensiuni, tablă fălțuită, accesorii complete și sisteme de drenaj. Anul trecut au fost vânduți peste 5 milioane de metri pătrați de țiglă metalică Wetterbest. În cadrul Grupului TeraPlast, această linie de business a reprezentat 27% din veniturile consolidate din 2018.

Despre Grupul TeraPlast

Cu o tradiție de peste 120 de ani, Grupul TeraPlast este în prezent cel mai mare producător de materiale de construcții, cu capital românesc. Grupul este compus din companiile: TeraPlast, TeraSteel România și Serbia, Wetterbest (Depaco), TeraGlass, TeraPlast Ungaria. Din aprilie 2019, business-ul de reciclare al Grupului se desfășoară în compania independentă TeraPlast Recycling.

Începând cu 2 iulie 2008, cea mai mare companie din Grup – TeraPlast SA – este listată la Bursa de Valori București, sub simbolul TRP. Acțiunile TeraPlast sunt incluse în indicii BET-BK, BET-XT, BET-XT-TR și BET-Plus.

Contactează-ne