Z Típusú redöny profil

Kerítés megoldások


Az egyenes rácsos kerítésprofilok horganyzott acélból készülnek, horganyzott védelemmel védett festékkel, amely számos egyedi árnyalatban és hosszban kapható. Könnyen összeszerelhetők és nem igényelnek karbantartást.

Z Típusú redöny profil

Részletes leírás

Az egyenes léces kerítéspanel-rendszer könnyen összeszerelhető és vízszintes elrendezésben beton- vagy acéloszlopokra szerelhető. Az acélrudak száma a projekt specifikációinak megfelelően változik. A rácsos kerítéspanelek acélkivágásai és a lécek tetszőleges távolságban elhelyezhetők.

A profilok horganyzott acélból készülnek, horganyzott védelemmel védve, amelyet a legkülönbözőbb árnyalatokban kapható festék véd, így a kerítés kívülről és belülről is tetszetős megjelenést kap. A kerítéselemek korrózió-, rozsda- és rothadásmentesek.

 

A vakkerítés panel fő alkotóeleme a D-laminát. Előre festett acélból készül, és vízszintesen a kerítéspanelt kiegészítő függőleges profilok közé van szerelve. Olyan geometriával rendelkezik, amely szilárdságot ad a profilnak, és a kívánt távolságra helyezhető el egymástól.

 

 

A Wetterbest kerítéspanelek személyre szabott hosszúságban készülnek, és esztétikus megjelenést biztosítanak kerítésének hosszú élettartamához, anélkül, hogy a karbantartás miatt aggódnia kellene, mint a fakerítések esetében.

 

Műszaki adatok Z Típusú redöny profil

Megoldások

Méretek

Hossz:
Min. 400mm/ max. 3000mm
Z Típusú redöny profil

Jellemzők

Műszaki követelmények:
PN-EN 10346
Nyersanyagok:
Előfestett melegen horganyzott acéllemez

Műszaki méretek

Teljes panelszélesség:
178 mm

Alternatívák