Showroom Brașov - Wetterbest

Vino la noul Showroom Brașov

Wetterbest Brașov
Bulevardul Griviței nr. A44, Brașov, județul Brașov, România

Atenție! Wetterbest® nu are adrese de e-mail de Yahoo sau Gmail! Toate adresele de e-mail Wetterbest au domeniile @wetterbest.ro sau @depaco.ro
Navighează către Wetterbest Brașov

Luni: 8:30 AM – 5:00 PM
Marți: 8:30 AM – 5:00 PM
Miercuri: 8:30 AM – 5:00 PM
Joi: 8:30 AM – 5:00 PM
Vineri: 8:30 AM – 5:00 PM
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis

Suntem aici pentru siguranța proiectului tău

Wetterbest pe fiecare casă!

Sistemele de învelitoare pentru acoperișuri Wetterbest® se definesc printr-o durată medie de viață de 50 de ani, susținută de utilizarea oțelului de înaltă calitate ca materie primă, de instalarea ușoară și greutatea redusă a panourilor de țiglă metalică.

Produsele si serviciile companiei Wetterbest® sunt concepute pentru a răspunde la o gamă variată de proiecte, de la cele de reabilitare la cele de construcții noi.

Wetterbest® oferă o soluții complete pentru acoperiș, fiind dedicat creării de produse originale, de calitate superioară.

Portofoliul Wetterbest® se diversifică și se îmbogățește constant cu produse si soluții profesionale, care răspund optim cerințelor pieței.

Gama noastră de produse cuprinde: cinci profile de țiglă metalică, două tipuri de învelitori pentru acoperișuri plane, patru tipuri de tablă cutată, accesorii și borduri din tabla planăsistem de drenajmembrane anticondenselemente de fixareferestre de mansardă și scule de tinichigerie.

Contactează-ne