Șipci de gard metalice - Preț de producător | Wetterbest

Șipci de gard metalice Wetterbest

Soluţiile Wetterbest  pentru împrejmuirea casei sunt șipcile de gard metalice , o alternativă superioară și modernă soluțiilor de gard clasice.

Wetterbest este producător de șipcă metalică de gard, astfel încât fiecare comandă poate fi personalizată. Lungimea șipcilor de gard poate fi cuprinsă între 250 mm și 3000 mm, iar prețul variază in funcție de caracteristicile tehnice.

Astfel, Wetterbest propune două tipuri de soluții pentru împrejmuirea proprietății cu șipci metalice

Rezistență

Șipcile de gard metalice sunt realizate din oțel galvanizat și prevopsite în câmp electrostatic. ceea ce le conferă o rezistență ridicată în fața factorilor de mediu, precum și o rezistență mecanică sporită.

Montaj ușor

Montajul unui gard realizat din profile metalice pentru împrejmuire. poate fi executat de către beneficiarul final, să fără ca acesta aibă nevoie de ajutorul unui profesionist, a unor cunoștințe tehnice avansate sau a unor instrumente speciale.

Durabilitate

În mod sigur, gardul din șipca metalică va avea o viață mai lungă decît lemnul care se usucă, se deteriorează și putrezește în timp.

Estetică

Profilele metalice pentru împrejmuire sunt livrate într-o varietate largă de modele și culori, inclusiv asemănătoare lemnului. Ele pot mări frumusețea și atractivitatea unei proprietăți și astfel pot avea mai mult decât un rol de protecție. O construcție va fi mai bine pusă în valoare de un gard metalic bine construit, cu o aparență modernă sau conservatoare, după necesități, care în același timp este solid și păstrează proprietatea în siguranță

Întreținere ușoară

Tabla zincată va oferi o protecție îndelungată stratului de vopsea aplicat, dar și împotriva coroziunii. În consecință, datorită acestor caracteristici, nu veți fi nevoit să efectuați lucrări de mentenanță.

Cere ofertă pentru proiectul tău
Contactează-ne