Istoric si viziune - Wetterbest

Wetterbest oferă clienţilor servicii de top:

Livrare rapidă
Ambalare sigură
Calitate certificată
Trasabilitate produsele
Consultanţă
Suport tehnic

Calitate, rezistență și siguranță – pe fiecare casă! Wetterbest este unul dintre cei mai importanți producători de sisteme de acoperișuri metalice din România.

Compania dezvoltată după un model solid de business, are peste 22 de ani de experiență, fiind un partener de încredere, ce oferă sisteme complete pentru acoperișuri, la cele mai înalte standarde.
Produsele realizate folosind cele mai performante tehnologii și materii prime,

sunt disponibile într-o gamă largă de forme și culori, potrivite pentru fiecare casă.

Acestea sunt disponibile atât pentru România cât și  pentru țările vecine, fiind exportate în Moldova, Ungaria și Bulgaria.

Misiunea Wetterbest

Misiunea Wetterbest este de a conferi siguranță și confort căminului tău, prin cele mai calitative, rezistente și durabile sisteme pentru acoperişuri metalice.

Misiunea Wetterbest este de a conferi siguranță și confort căminului tău, prin cele mai calitative, rezistente și durabile sisteme pentru acoperişuri metalice. Mai mult, respectând promisiunea lucrului bine făcut, Wetterbest și-a asumat cu responsabilitate și rolul de

educator pentru profesia de montator de țiglă metalică, prin Scoala Wetterbest, devenind astfel prima fabrica romanească ce poate forma tinichigii de sisteme de acoperişuri şi învelitori, recunoscuți la nivelul Uniunii Europene.

Viziunea Wetterbest

Crearea de noi soluții sustenabile și accesibile în materie de sisteme de acoperișuri metalice rezidențiale și industriale.

Viziune

Crearea de noi soluții sustenabile și accesibile în materie de sisteme de acoperișuri metalice rezidențiale și industriale. Cum vor arăta clădirile viitorului depinde în mare măsură de ceea ce facem astăzi.

De aceea, credem cu tărie că este resposabilitatea fiecăruia dintre noi, cei implicați în acest domeniu, să contribuim la dezvoltarea de noi materiale de construcții, facile, pentru o lume mai curată, mai sigură și durabilă.

Wetterbest se identifică cu un set de valori solide ce au consolidat modul în care întreaga companie funcționează zilnic.

Integritate

Este valoarea fundamentală ce stă la baza tuturor acțiunilor noastre și care guvernează modul în care funcționăm în fiecare zi.

Onestitate

Știm că încrederea se construiește în timp, de aceea întodeauna vom fi corecți și sinceri în toate aspectele ce țin de relația cu clienții și partenerii noștri

Conformitate

În toate acțiunile noastre, începând de la rutina de zi cu zi a angajaților și până procesul tehnologic, ne angajăm să respectăm toate reglementările și legile în vigoare, referitoare la sănătate, siguranță, calitate și protecția mediului.

Inovare

Dezvoltăm soluții folosind cele mai noi și performante tehnologii din domeniul materialelor metalice de construcții.

Angajament

Ne asumăm promisiunea lucrurilor făcute așa cum trebuie, oferind produse de calitate ce se pot achiziționa ușor și convenabil.

Promptitudine

Expertii noștri oferă consultanță și suport tehnic, iar produsele sunt livrate în termen de 48 de ore.

Flexibilitate

Oferim produse și soluții pentru fiecare proiect, din dorința de a satisface cele mai înalte exigențe in materie de invelitori metalice pentru acoperișuri.

Etica

Codul de conduită, conformitate, denunțare, etică în afaceri, politicile anticorupție și anti-mită sunt gestionate la nivelul grupului Kingspan Group și respectate întocmai în cadrul Wetterbest. Procesul de integrare a angajaților vizează cunoașterea, întelegerea și respectarea politicilor și procedurilor companiei.

Suntem întotdeauna alături de partenerii noștri, oferim programe educaționale complexe, suport și consultanță, din dorința de crea plus valoare pentru ei și beneficiarii acoperișurilor Wetterbest.

Strategia

Strategia ce stă la baza evoluției companiei, pleacă de la principii antreprenoriale solide ce au în vedere investiții constante și consistente în tehnologizare, materie prima de

cea mai înaltă calitate, dezvoltarea continuă a echipei Wetterbest, a portofoliului de produse și a piețelor pe care activăm.

Promisiunea Wetterbest

Promisiunile sunt făcute pentru a fi respectate.
Încă de la apariția pe piață și până azi, Wetterbest își asumă cu devotament angajamentele față de clienți, angajați și parteneri.

Calitatea fără compromisuri

În producție se utilizează doar materii prime ce respectă certificările de calitate impuse de normativele in vigoare.

Rezistenta

Sistemele pentru acoperișuri sunt dezvoltate folosind tehnologii ce le oferă o rezistență sporita la șocuri mecanice, coroziune și în fața intemperiilor.

Durabilitate

Tehnologia multi-strat utilizată pentru protectia tablei asigură o durata de viață lungă produselor noastre.

Promptitudine

O echipă dedicată răspunde cererilor venite din partea clienților, oferind consultanță și suport tehnic, iar produsele sunt livrate rapid – în 48 de ore.

Expertiză

Îți oferim consultanță și suport tehnic în alegerea celor mai bune soluții pentru acoperișul tău.

Partener de încredere

Wetterbest susține parteneriatele stabile, de lungă durată. De-a lungul anilor, compania a dezvoltat parteriate solide cu toți colaboratorii săi.

Angajator implicat

Echipa de peste 300 de membri ai Wetterbest reprezintă cea mai importantă parte a companiei, în dezvoltarea căreia se implică activ.

Istoric

2020

În luna iulie 2020, se semnează contractul de vânzare, cu grupul internațional Kingspan Group PLC

2020

Se inaugurează noua fabrică în Băcoi, județul Prahova, în urma unei investiții de 9,4 mililoane euro

2019

Depaco devine Wetterbest, Grupul TeraPlast atinge 99% din participația în societate.

2017

TeraPlast Group achizițonează peste 50% din Wetterbest.

2016

Se deschide un nou punct de lucru în Bacău. Începe activitatea de export a companiei.

2013

Depaco achiziționează 51% din acțiunile Cortina și începe productia în a 2-a locație la Podari, județul Dolj.

2007

Zona de afaceri a companiei se extinde trecând de la statutul de importator la cel de producător.

1999

Compania Depaco® se lanseaza cu brand-ul Wetterbest ca importator de țigle metalice.

Contactează-ne