Folosim energie verde - Wetterbest

Folosim energie verde

Folosim energie verde de la noua centrală fotovoltaică

În luna iulie 2021, s-au finalizat lucrările de instalare a unei centrale folovoltaice în cadrul parcului nostru industrial.

Noua sursă de electricitate va contribui la obiectivele campaniei Suntem Dedicați Planetei și va eficientiza consumul de energie.

Principalele noastre sunt utilizarea energiei regenerabile, reducerea amprentei de carbon și circularitatea materiilor prime prin reciclare. Astfel, instalarea unei centrale fotovoltaice a fost o măsură importantă atât în demersul acestei acțiuni cât și pentru eficientizarea consumului de energie. Proiectul finalizat în luna iulie, a fost realizat împreună cu compania E.ON.

Am ales E.ON pentru profesionalismul şi experienţa lor în construcţia centralelor fotovoltaice. Prin acest proiect, ne dorim să continuăm obiectivele de sustenabilitate ale Grupului nostru şi să participăm la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, în cadrul fabricii. Acesta este doar un prim pas în scăderea amprentei de carbon a companiei, urmând să dezvoltăm alte programe de susţinere al acestui obiectiv, în viitor”, afirmă Marian Pirvu, CEO Wetterbest.

Noul proiect fotovoltaic cuprinde 792 de panouri fotovoltaice instalate pe o suprafaţă de 1.200 metri pătraţi și contribuie la protejarea mediului înconjurător cu reducerea emisiilor de CO2 cu circa 77 tone pe an.

sa-impadurim-impreuna

Să împădurim împreună

sa-impadurim-impreuna

Utilizăm materie primă reciclabilă

sa-impadurim-impreuna

Parteneriat Salvamont Romania

sa-impadurim-impreuna

Susținem Sanctuarul AMP Libearty

sa-impadurim-impreuna

Programul Dedicati Planetei

Contactează-ne