Programul Planet Passionate - Wetterbest

Programul Planet Passionate

Schimbările climatice reprezintă cea mai importantă problemă cu care se confruntă lumea astăzi

O societate axată doar pe consum, în detrimental protejării și regenerării resurselor, va conduce în mod firesc la epuizarea lor. Aerul curat și condițiile specifice fiecărei zone, existența resurselor naturale, calitatea apei și a aerului sunt toate beneficii ale sustenabilității.

Începând cu anul 2021, Wetterbest a implementat programul Planet Passionate, cu obiective concrete pe termen scurt, mediu și lung în ceea ce privește consumul de energie din surse regenerabile, scăderea emisiilor de dioxid de carbon, circularitatea materiilor in natură și salvarea rezervelor de apă potabilă.

Principalele noastre obiective vizează producerea a peste 40% din energia consumată din surse proprii, cu ajutorul centralelor fotovoltaice instalate pe unitățile de producție, plantarea a peste 10.000 de copaci până în 2030, zero deșeuri reciclabile la groapa de gunoi  până în 2025 și reducerea consumului de apă de la rețeaua publică cu 80% incepând cu 2023.

Ne place viața, natura, animalele. Ne implicăm activ în comunitate in acțiuni de protejare a mediului și promovăm practici responsabile în ceea ce privește folosirea materialelor și a energiei.

Ne dorim să luăm parte la o schimbare activă a modului în care ne desfășurăm activitatea noastră de zi cu zi, având un comportament mult mai prietenos cu mediul înconjurător.

Prin felul în care ne desfășurăm activitatea, demonstrăm zi de zi că putem crea soluții sustenabile și accesibile în materie de sisteme de acoperișuri metalice rezidențiale și industriale.

sa-impadurim-impreuna

Păduri noi în România

energie-verde

Folosim energie electrică regenerabilă în procesele de producție

materie-prima-reciclabila

Utilizăm materie primă reciclabilă

parteneriat-salvamont

Parteneriat Salvamont Romania

AMP-Libearty

Susținem Sanctuarul AMP Libearty

planet-passionate

Educație verde

Contactează-ne